Емануела си има нов стар мъж! Вижте при кого се върна

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-si-ima-nov-star-maj-vijte-pri-kogo-se-varna HotArena.net
Емануела си има нов стар мъж! Вижте при кого се върна

Фолк певицата Емануела си има нов мъж.

 

Фурията сама се похвали с новото завоевание, като пусна снимка с плюшено мече, подарено от ухажора, както HotArena писа.

 

Играчката бе подарък за рождения ден на Емануела миналата седмица.

 

Според запознати певицата в момента отново се среща със стария си интимен приятел – пернишкия бизнесмен с култов прякор Слави Транспорта, пише Всеки ден. Той пък неотдавна се разделил със съпругата си, която хванал да му кръшка с приятел.

 

Певицата публикува снимка с подаръка и добави към кадъра: „Уцели слабото ми място! Благодаря ти!“. И накрая, за да не остане и капка съмнение, че пайнерката се чувства отлично без баровеца Митко Динев, тя написа във фейсбук лаконично и категорично: „А дали ми пука?!“.

 

Плюшената играчка изпълнителката получи като подарък за 34-тия си рожден ден. Тя го отпразнува през уикенда заедно с близки и приятели и по нищо не й личало да страда по Динев, коментират гости на празненството. Сред тях вероятно е била новата й изгора, но певицата така и не показала с кого е.

 

„Обичам ви и пожелавам на всички да бъдат щастливи като мен дори и без грим, но с верни приятели“, многозначително отбеляза Емануела в социалната мрежа.

 

4 Коментара

кети

преди 8 години

Опасна е тази Емануелка

Коментирай

х.

преди 8 години

к*рвата си остава к*рва..

Коментирай

оле, Боже!

преди 8 години

Е, не се е омъжвала скоро. Крайно време и беше! Тъпа, злобна и долна простакеса!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

И не е раждала скоро... време и е !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.