Емил Русев разтрърси! От скандално видео с него и Джумпарова Хриси разкрила изневярата му

2630
27 Април 2014, 14:53


„Жена ми ме хвана в изневярата с Виктория заради собствената ми разсеяност и една касета“, сподели Емил Русев в „Жените говорят“ по ТВ7, видя HotArena.net.

 

„Бяхме се снимали с Виктория и исках да прехвърля заснетото от камерата на касета. В това време се прибира жена ми и аз скривам камерата, но оставям касетата. След това излизам, а когато се прибирам намирам бележка от Христина, която гласи: "Хайде с твоето котенце, патенце  - да сте живи и здрави", цитира blitz.bg.

 

“Шест месеца не можех изобщо да се свържа с нея. Като я намерих - не иска да контактува с мен изобщо. Добре, че беше баща й, родителите й изобщо, които много помогнаха да си ме прибере и за това съм им благодарен", разкри къртичокът. Заради разсеяността му той отпадна от шоуто и бе разгадан, че е предателят в базата.

 

"На теста Бориса беше далеч по-подготвена. Когато психологът на предаването ми каза, че съм избран за ролята на Къртица, си помислих, че се шегува. Явно са търсили човек, който лъже добре в напрегнати ситуации", добавя още Русев.

 

Първите думи на еколога били към жена му: "Хриси, всичко наред ли е?" Той призна, че не е спал изобщо, бил е с жена сина рожден ден където го приели много дружелюбно, с аплодисменти и желание да се снимат с него. "Един познат ми подари гривна, постоянно пристигаха уискита, снимки с мен. За първи път така ми обръщат толкова внимание." - не без задоволство разказа Русев пред Жени и Мая и допълни: "Един човек ме чакаше пред тоалетната. Когато приключих и излязох, той поиска да ми стисне ръката, дори без да съм се измил".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени