Емилия двойничка на Мелания Тръмп

https://hotarena.net/az-jenata/emiliia-dvoinichka-na-melaniia-tramp HotArena.net
Емилия двойничка на Мелания Тръмп

Фолк певицата Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно време изпълнителката все повече заприличва на първата дама на САЩ, видя HotArena.


Преди дни фолк дивата си пусна кадър в социалните мрежи, на който поразително приличаше на съпругата на Доналд Тръмп. И веднага заваляха комплименти, колко много си приличат двете. И са направо като две капки вода, пише „България днес”.

И докато за едни, приликата е плюс, други смятат, че Емилия изглежда твърде състарена.


След това, което преживя, е нормално да не изглежда в топ форма, оставете жената на мира”, защитават я фенове.



Запознати твърдят, че бившата на Коко Динев продължава да е психически нестабилна. И състоянието й не се е подобрило след катастрофата, в която загина синът на годеника й Жорж Башур.

6 Коментара

13

преди 5 години

Да бееее- иска й се да прилича на Мелания- при Емилия го няма Вътрешното аристократична излъчване както при Мелания.Емилия има излъчване на кръчмарска певица и никога не може да избяга от действителността си.Разликата е от Земята до Небето.

Коментирай

кати

преди 5 години

13,за какво аристократично излъчване говориш!!Имаш ли представа колко далече от аристократка е Мелания!Това,че е съпруга на Доналд Тръмп,не я прави аристократка!

Коментирай

13

преди 5 години

Явно не четеш биографии на интересни хора- А и това, че Мелания е съпруга на Тръмп не е МАЛКО- Все пак не е бивша жена на Коко Осеменителя на фолкаджииките както и любовница на Башар.- няма мяста за сравнения.

Коментирай

13 - до кати

преди 5 години

ГОДИНИТЕ НАЧИН НА ЖИВОТ- ОПРЕДЕЛЯ ИЗЛЪЧВАНЕТО- наби си го в тъпата главица КАТИ.Твоята фолкадчиика Емилия- никога не го е имала а и никога няма да го има

Коментирай

Чак пък...

преди 5 години

Голям комплимент, няма що. Тя е с 13г. по-млада от Мелания, а изглежда обратното.

Коментирай

711

преди 5 години

Емилия да вземе да си смени силикона,че и стоят като топки направо.На толкова хонорари и годеник милионер да ходиш с дефектни гърди направо си е срамота.Не е зле като се понаправи,но гърдите и са мога да кажа от всички певици на-зле.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.