Емилия е ужасена: Пристрастена съм към хапчетата! (Лъже близките си, че няма зависимост към опасните лекарства)

3127
27 Декември 2015, 15:00


Фолк певицата Емилия вече няма сили да лъже всички, че не е пристрастена към хапчетата, без които всъщност не може да живее, разбра HotArena.

 

Момченцето се приближава до леглото и пита уплашено: „Мамо, още ли ти е лошо?” След като получава утвърдителен отговор, то се изнизва от стаята, за да не притеснява повече любимата си майка. Подобна затрогваща история разказва наскоро фолк певицата Емилия.

 

От април жената на Коко Динев води тежка битка с внезапно връхлетелите я паник атаки, които са особено модерни напоследък. За заболяването все още се знае малко и засегнатите от него често не биват приемани насериозно като болни от своите близки.

 

Изведнъж, сякаш от нищото, я връхлита непреодолим ужас, тялото на Емилия отказва да функционира нормално и тя пада на леглото с усещането, че изживява последните си минути живот

 

„Не пожелавам и на най-големите си врагове да им се случи нещо подобно. Първият път беше най-трудно, защото не знаех, че става дума за психическо разстройство. Бях убедена, че умирам и в най-ужасяващия момент си помислих, че не ще успея да се сбогувам с детето си“, спомня си с ужас певицата.

 

След случката тя започва да обикаля всевъзможни лекари. Най-накрая се намесват психиатрите, които разбират, че повредата е в главата на Емилия. В интерес на истината тя получава подобрението си благодарение единствено и само на хапчетата си.

 

Лекуващият ѝ лекар ѝ изписва възможно най-силния антидепресант и Емилия бързо сключва вярна дружба с него. Проблемът е, че през тези месеци тя непрекъснато увеличавала дозата с цел да се избави по-бързо от страховите атаки.

 

Колегите на певицата нямало как да не забележат, че с нея става нещо. „От километър си личи, че Еми гълта прекалено много антидепресанти. Лошото е, че самата тя няма достатъчно психическа сила да се пребори с проблема. Притеснява се, че кошмарите ще се завърнат, ако не си увеличава дозата с всеки изминал месец“, коментират те със загриженост.

 

Най-старателен в опитите си да откъсне Емилия от зависимостта към антидепресантите е нейният съпруг Коко Динев. Кръчмарският и хазартен бос е плътно до нея в най-трудните първи моменти, пише „Уикенд“.

 

„Коко обикаляше с мен по болниците. Тогава и двамата осъзнахме колко малки сме всъщност и как парите не са всичко на този свят. Можеш да ги имаш с купчини, но да не можеш да си купиш здраве и щастие“, твърди Емилия. И бърза да подчертае, че проблемите ѝ не са следствие от терзанията ѝ за връзката на Коко с колежката ѝ Анелия. 

 

„С Анелия всичко ни е наред. Не сме първи приятелки, не се целуваме като се срещнем, но и кой ли има нужда от подобно лицемерие. Гледам си детето, пея си по участия, живея спокойно и усмихнато. Не позволявам на никого да ме изкара извън нерви”, отсича популярната певица.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени