Емилия грабна децата и замина за Дубай, отмени няколко участия! (Нов мъж ли я чака там?)

10030
17 Юни 2017, 11:43


Емилия изненадващо стегна куфарите за Дубай преди дни, узна HotArena.


Певицата принципно не е особен фен на любимата на родните ВИП-ове дестинация и изборът й на дестинация определено е непривичен за нея. Затова буди подозрения, че емирството не е избрано от нея, а от друг. Заради набързо организираната екскурзия, на певицата й се наложи да отмени няколко участия, без да дава обяснение за причината на продуцента си и собствениците на заведения, към които бе поела ангажимент. 


Явно й е било доста важно да замине за Дубай точно по това време... Вероятно първата ви мисъл е, че Емилия и Коко най-сетне са стопили ледовете помежду си и са заминали да се сдобрят окончателно сре дпустинята. Но, нищо подобно! Докато певицата е била в Дубай, Динев не веднъж е бил забелязан в столичната си кръчма, погълнат от работни ангажименти.


А любимата му грабнала двете им деца и отпрашила на хиляди километри. Не е ясно точно в какви отношения са днес родителите на Мира и Иван. Със сигурност, обаче, в главата на бизнесмена са се породили съмнения дали най-сетне Емилия не е решила да му го върне. Коко изневеряваше системо през годините, в които бе с певицата. А тя все се успокояваше, че той накрая се връща отново у дома.


Въпреки че бе приела, че Динев не е мъж за една жена, тя все пак му би шута заради изневяра. А близки на изпълнителката на "Калифорния" споделят, че покрай раждането на дъщеря им Мира коренно се е променила. Решила е вече да не търпи унижения и да бъде силна. А вероятно част от тази промяна е намирането и на нова любов, пише pik.bg.


Така че, напълно е възможно Емилия да е заминала така спешно за Дубай заради нова любов, която я чака там. Тя предвидливо взе със себе си и детегледачка, на която да повери децата си, докато тя се наслаждав апълноценно на времето, прекарано с новата си мистериозна тръпка.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весела
Преди 1 година
0
Нещо не се вързва да литне на хиляди километри заради мъж и да си води децата. Тя ще си плати на детегледачки и няма да ги води да й светят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Inna
Преди 1 година
0
Боклуци като Коко може и да не си го преместят, но точно затова губи вече второ семейство, и ви е модел за подражание. После жените виновни, че искат да "оберат" зарязаният ги с дете на ръце мачо. Е, той друго не заслужава. Старомодно е да се интересуваш от семейството си, кръчмата е къде по-важна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2
Преди 1 година
-4
Поредната глупост. Тя винаги е казвала, че не и дреме, че Коко изневерява. Защо точно сега да е заминала при любовник в Дубай, че чак и децата помъкнала. Глупости. С Коко си е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надин
Преди 1 година
-3
Както да извъртат нещата и да загатват за евентуално някой мачо, който да я чака в Дубай, вси си мисля, че Коко ще си го премести в другия крачол!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зари
Преди 1 година
0
Има си много точна приказка за колелото на историята...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени