Емилия губи 60 бона! Певицата се бори с тежка депресия

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-gubi-60-bona-pevicata-se-bori-s-tejka-depresiia HotArena.net
Емилия губи 60 бона! Певицата се бори с тежка депресия

Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия.Изпълнителката прекрати всякакви професионални изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото й състояние. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отложени над 10 нейни участия. Тя пропусна и няколко абитуриентски балове, за които трябваше да прибере още повече пари, научи HotArena.

Емилия излезе в творчески отпуск по неприятна причина. Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала \"Тракия\". При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия й мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница.

След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

\"Поради стеклите се обстоятелства ВСИЧКИ предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на ЕМИЛИЯ са преустановени за неограничен период\", беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Той също ще понесе финансови загуби от нейното оттегляне, тъй като голяма част от хонорара й остава за продуцентската компания. Още повече че в момента Преслава също не приема участия, тъй като е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е полезна на фирмата с финансови постъпления. Джена също беше в дълга почивка, като вече постепенно започва да наваксва с участията.

Въпреки заплетената ситуация Пайнера е оказал подкрепа на Емилия в този труден за нея житейски момент.

Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената й активност е в личния й профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години. На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й, пише \"България днес\".

12 Коментара

И

преди 5 години

Хич и да не се връща. Никой не е заревал за нея. Нито песни има, нито визия... Тези баби е крaйно време да спрат да се излагат...

Коментирай

HA HA

преди 5 години

Kurwata mirizliwa e w depresija zashtoto naletja ot edin malak huj na Koko na wtori malak arabski huy. Tapa putka seljanka zlatotarsachka.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Браво на Митко че е проявил разбиране. Емилия е страхотна певица и съм сигурна че ще продължи да радва феновете, но сега й се събра много и има нужда от внимание, разбиране и спокойствие. Ние сме с теб, Еми! Целуфки и сърдечни пожелания да се оправиш.

Коментирай

13...........до Наталия

преди 5 години

Ама ти тъпа овца пак ли излезе на светлото- що не си си в КАТУНА? Определено си НЕНОРМАЛНО грозна, за да слагаш нон стоп чужди снимки. ....Колкото до Емилия- той Коко с право й чупеше кокалите/т.е. носа/- ....И пак ще й се върне-тя Не страда, просто си играе за последно картите.

Коментирай

ani

преди 5 години

V depresiya e ,za6toto se strahuva da ne ya izritat i ot tuka!

Коментирай

Наталия до 13

преди 5 години

Как може да подкрепяш физическо насилие над жени??? С колкото и мъже да съм била никой не се е осмелявал да ми посегне, защото са истински мъже. Дано екземпляри като теб стоят по-далече от жените. Много съм възмутена до какви нива може да падне един непрокопсал мъж.

Коментирай

13...........до Наталия

преди 5 години

Ти само може да копнее6 да бъдеш с мъж,,,,,,затова се възхищаваш и ласкаеш курвите Ти си на външен вид ОТВРАТ и си ПСИХИЧНО болна развалина- ГНУСНО Е ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯШ НА ЖЕНА- всъщност ти какъв вид изрод си ???? До момента един нормален коментар не видях от теб- На това му се казва " избиване на комплекси"/като добавим и чуждите ти менкащи снимки/ И финално- заври си твоите "целуФки" в гъза- там им е мястото и МАРШ ВЕДНАГА В КАТУНА:)

Коментирай

Христо

преди 5 години

Много хубаво да се махне завинаги не че някой я слуша има достатъчно други изсъхнали вече боклуци с целулит и бръчки и още се пънат жалки селски простачки като тази малоумница

Коментирай

ХРИСТИН

преди 5 години

Оставете жената намира!!!! Какво толкова ви е направила, кой ви плаща, за да я плюете толкова?! Нито ви яде от яденето,нито ви харчи от парите. Със сигурност моментът не е никак лесен и за нея.....дано по-бързо да се отърве от това състояние......страхотна жена,певица и човек!

Коментирай

KURWA KRAWA

преди 5 години

I KAKWO OT TOWA?? DA SE BESHE PREBILA I TJA, MRASNA GNUSNA CHALGARKA, POMIJNA YAMA ZA TARAMBUKI I ARABELI.

Коментирай

XXX

преди 5 години

GLUPAK SELJANDUR. GRAMNI SE,CHALGAR SMOTAN!

Коментирай

MANGAL BOKLUK

преди 5 години

DOLNA KURWO, SKOCHI PRED WLAKA MA SPERMOJADKOO. TRYABWA DA TE PREBIWAT WSEKI DEN TZELUFFFFKI A?? TAPA, PROSTA PUTKO, ZASHTO BASHTA TI NE POLZWA PREZERWATIWI MA?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.