Емилия излъга, че не е кръшкала на Коко Динев, докато са били заедно!

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-izlaga-che-ne-e-krashkala-na-koko-dinev-dokato-sa-bili-zaedno HotArena.net
Емилия излъга, че не е кръшкала на Коко Динев, докато са били заедно!

Близък до бившия й съпруг Коко Динев обаче разкри, че смуглият баровец Жорж Башур е опитал от меда на Емилия години преди развода с хазартния бос от ВИС-1, научи HotArena.

 

 

Истината е, че фолк певицата спи с арабина, който на 21 юли ще стане на 44, още от 2013 г. Още тогава започнала да излиза на вечери и ходила на почивка в Дубай с бизнесмена, който иначе е роден в София”, отсече информаторът ни. Блондинката призна за любовта си едва година след като се раздели с бащата на двете си деца. 

 

 

Пред телевизионните камери Емилия обясни, че с богаташа, който се занимава със строителство, търговия на едро, покупко-продажба на имоти и т.н., се познават от години, но и двамата са били обвързани. Истината е обаче, че аферата им започва, докато тя е омъжена за Коко Динев, а Жорж Башур – за родената в Москва красавица Екатерина. „Ако знаех, че любовта ни ще е толкова силна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, но за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни”, радостно обяви  чалга изпълнителката. 

 

 

За раздялата си с висаджията Емилия заяви: „Нас ни разделиха битовизмите, отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място”. Брюнетката обаче премълча, че се метнала в леглото на бизнесмена с арабски корени, подтикната от изневерите на безбройните изневери на Коко, както и заради жестокия побой, който бизнесменът й нанесе лятото на 2013 г.

 

В столичния хайлаф се шушука, че в един момент изпълнителката на „По-силна ставам” прекратила срещите си с арабина. Скоро след като родила дъщеря си Мира красавицата се отчаяла, че отношенията й с хазартния бос няма да ги бъде, затова отново подновила аферата си с Башур.

 

 

Двамата с Жорж редовно се натискаха по столични заведения още преди 5 години. Дори ходиха заедно в Дубай, разбира се, инкогнито”, заявиха пред вестника ни запознати с интригата. 

 

 

Проверка на „Таблоид” в Търговския регистър установи, че Жорж Башур върти доста добър бизнес в България с имоти и нашумелите преди време енергийни гривни. Мъжът е участвал в управлението или като собственик в 17 фирми, от които в момента работят „само” осем.

 

9 Коментара

rosi

преди 6 години

Ot 2011 po to4no ......... Ne vi e vqrna informaciqta

Коментирай

123

преди 6 години

Сириеца вероятно не може да има деца затова се е върнала при Коко да и направи той и пак са се събрали Ако реши да има и трето дете пак ще се събере с Коко който и помогна и с първия и мъж и вместо да му благодари за децата го плюе - хем курва хем неблагодарна

Коментирай

00

преди 6 години

не знаете ли че се еба и с братята Диневи във Свети Влас под носа но Коко аз бях охрана тогава там и видях как се прибра в стаята му в 4 сутринта

Коментирай

1

преди 6 години

какво ви е направила жената, онзи не я брои за две стотинки, ляга си с други жени, бие я, е тя да стои и да търпи като добитък

Коментирай

pepi

преди 6 години

ima dve grozni deca

Коментирай

2

преди 6 години

Хич ама хич не и личи да е тормозена и ако е така няма да демонстрираш девет месеца че си щастливо бременна от същия човек ! Прави се на жертва за да оправдае гузната си съвест !

Коментирай

да бе да

преди 6 години

всеки говори без доказателства

Коментирай

silviq

преди 6 години

Тази жена за вас е брюнетка?? :D

Коментирай

1

преди 6 години

бабетка с бяло течение

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.