Емилия отново превъртя, паник атаките се завърнаха (Не Коко, а друг мъж е виновен!)

4357
29 Януари 2016, 17:05


Фолк певицата Емилия май побърза да се похвали, че се е избавила от паническото разтройство преди да се е излекувала наистина, научи HotArena.Миналата година тя обяви на всеослущание, че има психичен проблем, появил се изневиделица, но причинен от проблемите ѝ във връзката с Коко Динев. За да овладее неприятните пристъпи на паника, Емилия прибягна до силни антидепресанти, които доведоха до надебеляване и явно до моментно стопиране на проблема.И така до преди две седмици, когато съпругата на Коко Динев отново усетила, че се задушава и си помислила, че умира. Причина този път отново имало и това пак бил мъж, но не нейният съпруг, а довереният ѝ мениджър Светослав Кюрчийски. Той ѝ заявил, че заминава да работи в Германия и я оставя да се оправя сама с кариерата си."Последните четири години Кюрчийски ѝ е като сянка, двамата се оказаха изключително успешен екип - песните ѝ, всичките до една превърнали се в хитове, фотосесийте ѝ, участията ѝ, всичко минаваше през него", коментират запознати. 


Емилия останала като попарена, защото смятала, че без него ще затъне в забвение и кариерата ѝ е обречена на провал. Неочакваният шок отново отключил паник атаките. "Не Коко е съсипал Емилия, Кюрчийски я съсипа!", гневят се роднини на звездата.Преди десетина дни Динев влязъл в ролята на линейка и по спешност откарал любимата си при психиатъра ѝ, след докато обядвали тя се разтреперила като лист и ѝ избила студена пот. Паническото разтройство не просто се е възобновило, а дори се е влошило, пише "ШОУ".Емилия отново е поставена на лечение с най-силния антидепресант "Ксанакс". Докато преди дозата ѝ била едно хапче на три дни, сега лекарят ѝ казал, че трябва да взима по две на ден!Депресията на Еми съвсем се влошила, щом разбрала, че нейни колежки се опитали да се възползват от ситуацията и предложили на Светослав да работи за тях срещу много по-висок хонорар. Това изкарало певицата извън кожата ѝ.Двамата със Кюрчийски имали известни търкания още от есента по повод нов проект на Емилия и още от тогава той ѝ влияел доста негативно, тъй като е доста агресивен и властен. "Може да е полезен за кариерата ѝ, но е вреден за здравето ѝ", категорични са близки на Еми.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
offman80
преди 2 години
0
Т.нар. Ксанакс НЕ е антидепресант, а транквилант, от групата на т.нар. успокоителни от бензодиазепиновата група, като лексотан и пр.. Последните не лекуват, а временно притъпяват симптомите на тревожности и прочие.. Водят до зависимост.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Паникоьорка
преди 2 години
0
Паник атаките не са превъртяване!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
offman80
преди 2 години
0
Да, разбира се, паник атаките не са "превъртане" или "откачане"... Повечето хора, умни и свръхемоционални ги полбучават в съвремието ни.
BG
преди 2 години
-1
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tova hap4e ne e silno
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени