Емилия отново превъртя, паник атаките се завърнаха (Не Коко, а друг мъж е виновен!)

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-otnovo-prevartia-panik-atakite-se-zavarnaha HotArena.net
Емилия отново превъртя, паник атаките се завърнаха (Не Коко, а друг мъж е виновен!)

Фолк певицата Емилия май побърза да се похвали, че се е избавила от паническото разтройство преди да се е излекувала наистина, научи HotArena.



Миналата година тя обяви на всеослущание, че има психичен проблем, появил се изневиделица, но причинен от проблемите ѝ във връзката с Коко Динев. За да овладее неприятните пристъпи на паника, Емилия прибягна до силни антидепресанти, които доведоха до надебеляване и явно до моментно стопиране на проблема.



И така до преди две седмици, когато съпругата на Коко Динев отново усетила, че се задушава и си помислила, че умира. Причина този път отново имало и това пак бил мъж, но не нейният съпруг, а довереният ѝ мениджър Светослав Кюрчийски. Той ѝ заявил, че заминава да работи в Германия и я оставя да се оправя сама с кариерата си.



\"Последните четири години Кюрчийски ѝ е като сянка, двамата се оказаха изключително успешен екип - песните ѝ, всичките до една превърнали се в хитове, фотосесийте ѝ, участията ѝ, всичко минаваше през него\", коментират запознати. 


Емилия останала като попарена, защото смятала, че без него ще затъне в забвение и кариерата ѝ е обречена на провал. Неочакваният шок отново отключил паник атаките. \"Не Коко е съсипал Емилия, Кюрчийски я съсипа!\", гневят се роднини на звездата.



Преди десетина дни Динев влязъл в ролята на линейка и по спешност откарал любимата си при психиатъра ѝ, след докато обядвали тя се разтреперила като лист и ѝ избила студена пот. Паническото разтройство не просто се е възобновило, а дори се е влошило, пише \"ШОУ\".



Емилия отново е поставена на лечение с най-силния антидепресант \"Ксанакс\". Докато преди дозата ѝ била едно хапче на три дни, сега лекарят ѝ казал, че трябва да взима по две на ден!



Депресията на Еми съвсем се влошила, щом разбрала, че нейни колежки се опитали да се възползват от ситуацията и предложили на Светослав да работи за тях срещу много по-висок хонорар. Това изкарало певицата извън кожата ѝ.



Двамата със Кюрчийски имали известни търкания още от есента по повод нов проект на Емилия и още от тогава той ѝ влияел доста негативно, тъй като е доста агресивен и властен. \"Може да е полезен за кариерата ѝ, но е вреден за здравето ѝ\", категорични са близки на Еми.


4 Коментара

BG

преди 8 години

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tova hap4e ne e silno

Коментирай

Паникоьорка

преди 8 години

Паник атаките не са превъртяване!

Коментирай

offman80

преди 8 години

Т.нар. Ксанакс НЕ е антидепресант, а транквилант, от групата на т.нар. успокоителни от бензодиазепиновата група, като лексотан и пр.. Последните не лекуват, а временно притъпяват симптомите на тревожности и прочие.. Водят до зависимост.

Коментирай

offman80

преди 8 години

Да, разбира се, паник атаките не са "превъртане" или "откачане"... Повечето хора, умни и свръхемоционални ги полбучават в съвремието ни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.