Емилия с новата си песен: Да, Коко ми посегна, но любовта изисква жертви! (Как певицата се унижи)

https://hotarena.net/pod-pricel/emiliia-s-novata-si-pesen-da-koko-mi-posegna-no-liubovta-iziskva-jertvi HotArena.net
Емилия с новата си песен: Да, Коко ми посегна, но любовта изисква жертви! (Как певицата се унижи)

Редакторска плесница

 

След 2 години отричане по темата, фолк певицата Емилия най-сетне си призна за физическия тормоз от страна на Коко Динев, видя HotArena.

 

Изпълнителката обаче явно смята, че побоят, който й бе нанесен, е от любов, а любовта изисква жертви.

 

„Обичай ме“

 

Поне така се изрази самата тя относно новото си парче – „Обичай ме“. Проектът е съвместен с Борис Дали, като в клипа Емилия е пребита.

 

Цялото й лице е в рани, окото й е посинено, а скулата – подута. Този кадър от видеото публикува в социалната мрежа Емилия, като написа: „Любовта иска жертви…!!!“.


\"\"

 

Бий ме, обичам те!

 

Припомняме, че през лятото на 2013 г. певицата отнесе жесток пердах от Коко Динев, който й счупи носа с юмрук. Последваха серия от операции, с които Емилия да поправи потрошения си орган, а в медиите певицата излъга, че е катастрофирала.

 

„Не съм жена, която би позволила подобно отношение“, заяви лаконично певицата по повод упоритите слухове за побой от страна на Коко Динев.

 

Тогава се чу, че бизнесменът редовно посяга на половинките си и други от бившите му изгори също са се оплаквали от насилие.

 

Фенове днес са категорични, че новото парче на Емилия „Обичай ме“, и най-вече – видеото към него, е именно признанието на певицата: Да, Коко ми посегна!

 

Стела Йорданова

\"\"

5 Коментара

wow

преди 8 години

I fiki vuv videoto si "Dusha" si prizna che e jertva na fizichesko nasilie, kakto i Galena v klipa si "Dai mi" presuzdade lichniq si jivot, v koito e jertva na domashen tormoz. Obshto vzeto vsichki izpulniteli v daden moment ot karierata si, si priznaha che sa jertvi na fizichesko nasilie. Tujno

Коментирай

ОМГ

преди 8 години

Ти си луд :D Това,че някой певици правят клипове ПРОТИВ насилието не значи,че и те са жертва на насилие вкъщи. Това е световен проблем и хиляди хора правят кампании, клипове, песни и т.н на тази тематика. Те са артисти и трябва да са всеки път различни и режисьора им дава тематика за видеото. Галина била жертва на тормоз хахаххаха Ти виждал ли си ги поне веднъж с Галин? Той я гледа като принцеса и са като малки влюбни дечица.. По-голяма глупост не бях чела.. Взимай мерки,че въображението ти е смешно.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Това същество от женски пол ако е решила, че любовта се изразява чрез бой нека си я пребиват. Май има нужда да я въдвораят в някоа психиятрия.

Коментирай

преди 8 години

Моме, не изнасяй килривите си ризи пред публика! Съчувствие едва ли ще получиш, а тази свиня с която живееш, най-много пак да пусне юмруците в действие. Отърви се от него и ще видиш колко хубав е живота всъщност. Дори детенце ще живее по-добре и по-спокойно.

Коментирай

Vi

преди 8 години

istin e za6to tolkova li mnogo pari ti dava

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.