Емилия се завръща на сцената през юли! Пребори депресията, излиза с приятели (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-se-zavrashta-na-scenata-prez-iuli-prebori-depresiiata-izliza-s-priiateli HotArena.net
Емилия се завръща на сцената през юли! Пребори депресията, излиза с приятели (Снимки)
Фолкпевицата Емилия се завръща към музикалната си кариера през юли, научи HotArena.

Повече от месец изпълнителката е далеч от светския живот, след като през юни катастрофира тежко на магистрала \"Тракия\" с годеника си Жорж Башур. В ужасяващия пътен инцидент загина 19-годишният й доведен син Феди Башур.

Емилия беше няколко дни на лечение в столична болница,

а след излизането си от лечебното заведение обяви, че за неопределено време спира с професионалните си изяви. Певицата изпадна в тежка депресия и с любимия си мъж не излизаха от дома си.

Напоследък фолкпевицата постепенно се завръща към предишния си живот.

Емилия е започнала отново да посещава фризьора си, за да възвърне позагубения си блясък. На снимка от салона изпълнителката изглежда бледа и изтормозена и с изпито лице. Емилия е възобновила и социалните си контакти. Тя отново се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като бивша телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки.


Източници разкриха пред \"България днес\", че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощни заведение. Заради неочаквания отпуск, в който излезе, тя пропусна да спечели няколко хиляди лева, а летният сезон е отлична възможност да навакса, тъй като предложенията от морето валят постоянно.

След катастрофата Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Сега тя иска отново да пее, за да може да е сред хора и напълно да пребори обхваналата й депресия. Нейни колежки са категорични, че са готови да й помогнат да се аклиматизира, и дават пълната си подкрепа за нея в този труден момент.

Емилия показа раздвижване и в профилите си в социалните мрежи, като за момента се ограничава единствено в публикуването на стари спомени и нищо актуално. Нейни приятели се отбелязват с нея при всяка възможност, което доказва, че фолкпевицата е преминала периода, в който само стои вкъщи.

10 Коментара

не

преди 5 години

Изглежда съсипана, хич не и е разминало но живота продължава има и две дечица които имат нужда от нея,но очите и говорят че болката я е съсипала. Дано нищо лошо не я застига повече!

Коментирай

222

преди 5 години

Каква депресия какви пет лева?Тия двамата нямат търпение да минат 40 дена да почнат пак купоните и забавленията,нали затова си е взел фолк певица за жена.

Коментирай

Sasho

преди 5 години

Na rojdeniat den na Domuschievi vmesto Bahur da sedi gordo s jenata do sebe si,Emito zabavliavashe gostite im.Koi uvajavash sebe si maj bi preglatnal tova,ama nali izkarva pari shte malchi

Коментирай

Ел

преди 5 години

А вие какво очаквате от нея ? Да се затвори у дома и да не излиза никога повече. Ако сте чели малко (което ме съмнява) щяхте да знаете, че почти всички психолози се опитват да убедят хората претърпяли случай като Емилия или тежък такъв да се опитат колкото се може по-бързо да се възвърнат към обичайния си начин на живот за да не изпаднат в наистина тежка депресия. Не мисля, че на Емилия би и било приятно да прочете вашите коментари - знам, че не сме от най-разбиращите хора, но тук говорим за човешки живот. За разлика от много нейни колежки Емилия никога не е парадирала с пари или луксозен начин на живот. Вижте клиповете и - абсолютно нормални. Не като нейни колежки които снимат по Дубай, Малвиди и тн.. с парите на спонсорите. Да не говорим, че на снимката която е публикувана изглежда много зле (не го казвам в лошия смисъл а просто си личи, че е страдала много напоследък). И все пак за мен е много по-добре да работи като певица (да не говорим, че тя поне пее за разлика от много други) вместо да спи с чичковци за пари като повечето персони за които тук всекидневно гледаме статии как им е подарен някой парцал или на коя дестинация си пекат тялото.

Коментирай

Дидо

преди 5 години

Страда ама друг път превземки да не загуби и този а той явно е без мозък да взима толкова употребена жена с две копелета

Коментирай

Ай

преди 5 години

Простачка.

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

Нещастен боклук

Коментирай

666

преди 5 години

курва си е но тоя нещастник е луд толкова средства хвърли по нея а накрая и копелето си хвърли в пръстта да гледа сега копелетата на Коко

Коментирай

petq

преди 5 години

hte hodi po krucmite da se pokazva na mutrite, no pomnete mi dumata ce nikoi nqma da iska da q vijda taq durta uruspiq

Коментирай

00

преди 5 години

срам нямат тия двамата затриха момчето сега по чалготеки ще тръгнат господ ще ги накаже отново много скоро да не тръгнете пак да ги съжалявате

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.