Емилия забременяла с магически отвари от страх да не загуби Коко

2963
10 Май 2016, 14:00


Емилия е прибегнала да нетрадиционни методи за зачеване, за да закрепи отношенията си с Коко Динев, научи HotArena.


Жената до Коко Динев от години прави отчаяни опити да забременее повторно. В последно време те й станали като фикс идея, защото била наясно, че едно дете ще скрепи връзката й с любителя на фолк певици Динев. Да, обаче, опитите им все удряли на камък.


Отчаяната Емилия предприела крайната мярка да се допита до известна знахарка в Русе, която да я избави от безплодието. Дамата със специални способности забъркала на певицата отвара. Тя дала ефект, който в момента расте в корема на Еми.


Това добре, но бременността се очертава да бъде доста тежка и Емилия отсега страда от постоянно неразположение. Тя обаче е длъжна да изпълни поетите си ангажименти до края на месеца, когато излиза в майчинство. Докато този чакан момент настъпи обаче, тя ще трябва да се размотава изтощена и с голям корем по дискотеки и балове, пише "Шоу".


Емилия явно е очаквала трудностите при бременността да започнат от по-късно. Сега на нея ще й се наложи да слезе от сцената точно в пика на кариерата си. Всички са категорични, че в момента е най-близо до статуетката за певица на годината, но тя отново ще й се изплъзне, за разлика от смяната на памперси.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени