Емилия замина с любовник в Дубай! Певицата разцъфна без Коко

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-zamina-s-liubovnik-v-dubai-pevicata-razcafna-bez-koko HotArena.net
Емилия замина с любовник в Дубай! Певицата разцъфна без Коко
Преди няколко месеца фолк дивата Емилия публично призна, че е разделена с бащата на двете си деца Коко Динев. Тя заяви, че причината за разлъката не е изневяра, а несходство в характерите, което с годините се задълбочило. Оттогава певицата не е афиширала нова връзка, но в светските среди упорито се говори, че има нов мъж до себе си. Динев също не си поплювал и вече сменил няколко любовници, сред които и неговата адвокатка, твърдят запознати.

Бившият футболен бос е прекарал през леглото си цял куп фолк певици и дори стигна до олтара с пайнерката Анелия. Двамата имат 15-годишна дъщеря на име Ивон, ала бракът им се оказа краткотраен. По това време Динев започна авантюра с Емилия, която по-късно прерасна в дълга и наситена с емоции връзка. Гласовитата блондинка му роди две деца, но не успя да го задържи до себе си, макар че изкараха над 10 години заедно. Връзката им бе на приливи и отливи, но накрая певицата предпочете да сложи окончателен край и да продължи живота си без Коко, за когото се говори, че многократно й е изневерявал, включително и с нейни колежки.

„Този път няма намесен трети човек. Един ден просто се скарахме и аз си тръгнах. Може би проблемът е, че не сме един за друг, но много се обичаме”, обясни Емилия в телевизионно интервю.

Откакто е разделена с Динев, изпълнителката пази личния си живот в тайна, но според слуховете вече има нов мъж до себе си и той даже я завел на почивка в Дубай. Бившият й също не е останал без женска ласка и според запознати последната му тръпка е адвокатката му. Аферата  с юристката изненадала всички, тъй като до този момент бизнесменът бе ориентиран към лекия жанр и секс списъкът му включваше все чалга певици.
Хора от обкръжението на Коко издават, че новата му любовница е атрактивна блондинка на около 35 години, която успяла да го заплени не само с външния си вид, но и с интелекта си. Двамата се познавали отдавна, но интимни станали едва наскоро и връзката им все още не била кой знае колко сериозна, пише \"Уикенд\". 

11 Коментара

р

преди 6 години

мумия

Коментирай

ani

преди 6 години

ne bqha li pisali,4e v dubai sa klientite?

Коментирай

май не

преди 6 години

Точно тя няма нужда от клиенти май,защото не е спирала да пее и не е чакала Коко да я издържа

Коментирай

преди 6 години

Мечтата на всяка проститутка - клиентът и' да я заведе в Дубай.

Коментирай

Симо

преди 6 години

Райна да не й е отстъпила част от клиентелата?

Коментирай

Въпрос

преди 6 години

Останаха ли мъже, които да спят с жени, които имат деца и не са пъреа младост?

Коментирай

преди 6 години

Покварата и развратът са всеобхватни. Това е знак, че краят е близо.

Коментирай

Ххх

преди 6 години

Емилия колко години търпя Коко Динев,който и изневеряваше нон стоп???Няма ли право и тя да си потърси любов и щастие с някой друг.Напълно неадекватен коментар е това за децата...Какво значение дали има 2 или повече деца няма ли право да е щастлива..И не всички мъже си хващат за секс 20 годишни кухи лейки,да си лекуват комплексите..

Коментирай

дс

преди 6 години

ух че грозна пача

Коментирай

Анди

преди 6 години

Най-красивата!

Коментирай

victoria

преди 5 години

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ВАШИЯТ ПРОДАВАЩ ВЪЗРАСТ? Искам да споделя моето свидетелство с всички, името ми е Jassica от САЩ, след 4 години брак с моя съпруг, той ме остави за друга жена, която ме накара да се чувствам неудовлетворена. Направих всичко, за да го върна, но никой не се възползва от него, докато един стар ми приятел не ми разказа за един зъболекар Джаджа в интернет, който й помагаше по подобен проблем, отначало се съмнявах, но реших да го дам try.I contacted доктора ([email protected]) той ми помогна да хвърли заклинание на съпруга ми и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна у дома при мен отново. Не мога да престана да благодаря на JAJA. Свържете се с този велик магьосник за всеки от вашите проблеми, той е в състояние да осигури трайно решение на всичките ви проблеми: (1) Разпадане и любов (2) Върни си изчезналата или изгубената любов (3) Спрете развода или развода (4) Бракът (5) Бременност и дете (6) Бизнес магии (7) Премахнете болестта от тялото си (8) искате жените / мъжете да тичат след теб (9) Номерата, спечелени от лотарията (10) искаш да бъдеш богат и известен (11) Искате да бъдете повишени във вашия офис. и др. Свържете се с този велик човек чрез: [email protected]

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.