Емилия към HotArena: Не наливайте масло в огъня

6350
28 Февруари 2013, 10:17


„Моите уважения към всички медии, но не настройвайте хората изкуствено срещу мен! За какъв ЖЕСТОК скандал става дума, след като въпросната колежка беше в отделна гримьорна, а не в нашата?! МОЛЯ ВИ, НЕ НАЛИВАЙТЕ МАСЛО В ОГЪНЯ!!!!!!“

 

С тези думи Емилия се обърна към HotArena.net на стената си във Фейсбук.

 

Изпълнителката на „Просто те убивам“ публикува в социалната мрежа линк към нашата вчерашна ни статия „Жесток скандал между Емилия и Анелия (ЗАД КУЛИСИТЕ НА КОНЦЕРТА)“. Именно по повод нашия материал е изказването на певицата.

 

Ясно е, че „въпросната колежка“, за която Емилия пише, е Анелия.

 

По думите й Анелия е била в собствена, отделна гримьорна, встрани от останалите си колежки. Всъщност от Горещата арена изрично споменахме това в статията.

 

Според „България днес“ обаче от двете гримьорни са се чували реплики като „Жалка си“ и „Тази да не ми се мярка пред очите“.

 

Все пак Емилия е достатъчно красноречива – тя не крие, че между нея и „въпросната колежка“ гори вражески огън, и неслучайно моли медиите да не го подклаждат допълнително.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shopa
преди 5 години
0
mn grozna taq emiliq weee,are da ne prekalqvam ama prosto ne e mn qka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
независим коментар от фен и на дветв певици
преди 5 години
-1
Харесвам и двете като певици,но мисля,че неприязънта между двете ще си остане ,докато са живи.Емилия,ако е искала да ги няма тези проблеми,просто трябваше да си стои при мъжа или да си има "вземане-даване" с необвързан мъж.За съжаление тя не само е започнала връзка с обвързан мъж,ами на всичкото отгоре ,той е законен съпруг на нейна колежка!!!Ето защо трябва да спре да се жалва и да "бере плода" на това,което е посяла!Те с Анелия са колежки и искат -не искат ще им се налага да се срещат,неизбежно е и винаги ще я има ненавистта и неприязънта!!!Не ми харесва и това,че Емилия все казва нещо лошо по адрес на Анелия,доката съперницата и постъпва далеч по-умно като не влиза в интриги и обяснения за личните си проблеми.Мисля,че това е далеч по-мъдрия вариант.Може Анелия да е по-злобната или по-лошата-не знам ,не познавам нито едната ,нито другата,но по този начин представени нещата от пресата показват ,че дребнавата и злобната е тъкмо Емилия!Наистина много жалко за толкова добра певица,тя трябва..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kiki
преди 5 години
-6
Абе Емке вземи си отиди в Гълъбово и си стой там за вечни времена.Пълен провал си ....особенно последната ти песен....жалка хленчеща пачавра,това си ТИ !!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боко
преди 5 години
-3
Хрис, ако Емилия е била разумна нямаше да хленчи по форумите близо месец и да занимава хората с личните си проблеми.С това само си отдалечава феновете, които смятат, че има психически проблеми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HRIS
преди 5 години
-11
И да са се чували , няма от къде да го знаете и не може да сте 100 % сигурни , че е истина. Мисля , че тяхната кавга стигна много далеч. Емилия като по -разумен човек отстъпи първа и предложи мир на Анелия. А самата Анелия от своя страна пак се направи на много невинна , грабна незаслужено приза "Изпълнител на 2012" , вдигна самочувствието си и сега ще бълва змии и гущери срещу колежките си .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 5 години
-2
Гълъбуууууу
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени