Емилия не делила Коко с никоя, той обаче я дели!

3728
25 Ноември 2013, 17:00


Емилия се изцепи в телевизионно интервю, че не дели половинакта си Коко Динев с други жени, разбра HotArena.net.

 

Застравяващата фолк звезда се е хванала за бизнесмена като удавник за сламка и не го пуска за нищо на света.

 

По всичко личи, че Емилия е простила всички изневери на Коко с нейните колежки, сред които е и Преслава, с която до ден днешен не си говорят.

 

Фенове в социалната мрежа пък си направиха гавра с Емилия, споделяйки, че тя може да не дели Коко с други, но той я дели с десетки.

 

Изпълнителката разкрива, че простила дори на Анелия за тежките обиди, които й нанесла през годините. А, дано, ама надали! Двете дори не се поглеждали в очите, когато си разменяли фалшиви думи пред общия им мъж, разкриват запознати.

 

Анелия наскоро дори споделила, че с елементарен човек като Емилия не може да бъде приятелка. Емилия обаче била на седмото небе, че колежката й няма да  прави повече мизерии в семейството.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпкач
преди 4 години
0
Той бати като изора де що имаше чалгарка сигурно я е питал дали може да го направи. Друг е въпросът, че е един неземен красавец!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпкач
преди 4 години
0
Той бати като изеба де що има чалгарка все я е питал дали да го направи. Много знае тя какво става зад гърба й. Друг е въпросът, че той е един неземен красавец!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпкач
преди 4 години
0
Той бати като изеба де що има чалгарка все я е питал дали да го направи. Много знае тя какво става зад гърба й. Друг е въпросът, че той е един неземен красавец та да им умрат путките от срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени