Емилия разкри, че е хванала Коко с Анелия?! (Вижте гледните точки и на двете за срещата-ТУК)

7696
17 Ноември 2013, 09:30


Двете съперници на сцената и в живота, които се опитват всячески да демонстрират обновени и прилични отношения, дадоха две различни версии за срещата, която сложи край на пререканията им, разбра HotArena.net.

 

„Няма нищo чудно в това да сме седнали с Коко Динев на една маса. Това е дребнава работа - медиите да пишат, че сме били с Емилия и него заедно“, коментира Анелия пред pik.bg.

 

Изпълнителката обаче не е потвърдила, че настоящата жена до бизнесмена е присъствала на въпросната сбирка. Тя е била потърсена за коментар във връзка с казаното от колежката й в телевизионно предаване, че са седнали тримата на една маса, за да разговарят.

 

Изпълнителката на хитовото парче „Оставаш сам“ разказа друга версия - заяви в „Поверително“, че е засякла Анелия случайно в София.


А Емилия била в команията на Коко. Без връзка се появи "те явно някъде са ходили" (Кои те? - не стана ясно, уж Анелия била сама, а тя с Коко, ама май се оказа обратното?!). Оттам отново без логична спойка добави "и аз я поканих на масата".


А къде остана Динев в цялата схема и с коя от двете е бил преди общата среща, мистерия!


Очевидно певицата се обърка, признаваме си - и ние! И приказката свършва с това, че последвал разговор, в който станало ясно, че двете гърли нямало какво да делят и изгладили отношенията по между си. 

 

Важното е, че поне в теориите им, че вече поддържат нормални обноски една към друга – няма разминаване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
0
Тия не се спряха. Голям "хубавец" този Коко. Свестна жена няма да го погледне дори само с едното око.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени