Емилия с 3 аборта от Коко Динев! Виж защо

3006
04 Септември 2014, 11:45


Три аборта от Коко Динев има фолк дивата Емилия, узна HotArena.net.

 

Оказва се, че малкият Иван е плод на четвъртото забременяване на певицата.

 

Първото и нежелано забременяване е станало през 2005 г. Тогава все още и двамата със собственика на ,,Кошарите“ са омъжени за бившите си половинки – Динев за колежката й Анелия, а Емилия за митничаря Красимир Димов.

 

В края на 2003г. на Коко му се ражда дъщеря Ивон, която е от законната му съпруга Анелия, въпреки това бизнесменът продължава да се среща с русата й колежка и през 2007 г. тя отново забременява. Емилия отново прави аборт, но само няколко месеца по-късно тестът й за бременност пак показва две чертички, т.е. чака бебе за трети път от осеменителя на фолка Коко. Блондинката премахва и този плод от утробата си, пише Всеки ден.

 

При последния случай обаче лекарите са категорични – още един аборт вече ще е безумие. Те предупреждават Емилия, че когато нераждала жена прекъсне толкова пъти бременност, следващо зачеване ще е под въпрос. Певицата се стряска жестоко от предупреждението, тъй като много иска да има деца.

 

Само година по-късно, през 2008 г., фолк дивата отново разбира, че носи бебе в утробата си. Въпреки нежеланието й да се оттегли временно от музикалната сцена и въобще в плановете й да не влиза дундуркането на пеленаче, тя решава да запази плода. Убедена е, че ако и този път направи аборт, може никога да няма бебе.

 

Когато научава, че ще става баща за втори път, Динев не изпада в еуфория. Хладното му отношение оскърбява много Емилия до мига, в който полът на детето става ясен. Щом чува, че чака син, ситуацията коренно се променя. ,,Не мога да го позная, това не е същият мъж, много е ентусиазиран и говори само за това“, споделя тогава Еми. Днес тя се радва на 7-годишния си син Иван, който е кръстен на бащата на Коко Динев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
руми
преди 3 години
0
женена жена без да пие хапчета при положение че не иска деца ми се струва тъпо и измислено
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени