Емилия ще остане без тлъст хонорар за ЧНГ! (Няма да вземе нито лев, ТУК вижте причината)

2958
14 Декември 2013, 14:48


Коко Динев се подигра с гаджето си Емилия като я принуди на Нова година да пее безплатно в неговата кръчма, разбра HotArena.net.

 

Докато певиците като Преслава ще искат цели 30 000 лв. за един час в новогодишната нощ, то Ема ще пее в замяна на абсолютно нищо. 

 

Други фолкаджийки ще грачат и зад граница, както Емануела например ще е в Истанбул, а Диневица ще стои в механата, попивайки с дрехите си миризмите на гозби.

 

Клюката гласи, че Коко я е помолил тя да пее, за да не се налага да плаща рекордни хонорари на някоя друга. Така щял да спести някой лев, а и другата певица Нел и ДиДжеят не взимали кой знае колко много. Така Динев си заформил сметката, а Емилия дори нямала право да откаже.

 

Тъй като пайнерката се слагала под общ знаменател с оборотните певици, тя не смеела на никой да каже как мъжа й я е подредил или пък, че ще пее с една по-малко известна гърла.

 

Но на официалната страница на заведението във Фейсбук нищо не е скрито и срамът на Емилия излезе на яве. Дано не получи много подигравки зад гърба си от своите колежки, които ще напълнят банковите си сметки на 1 януари с тлъсти пачки...

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
6te ja potro6i prebie i 6te ja zaebe
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 4 години
0
Не ги мислете. Кесията е обща. От единият джоб като излезе, в другият ще влезе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени