Емилия си спомня с усмивка за триото на Коко Динев (Коя каква му е била, когато е заснето фотото?)

5470
17 Март 2014, 16:00


Снимката датира от 2002 година, когато ТВ „Планета“ е навършвала 1 година. Нелина тогава вече е спадала в графа „бивши“ на Коко Динев, Анелия е била на пангара, като едва ли е предполагала, че само година по-късно ще му стане законна жена. На Емилия по онова време едва ли й е минавало изобщо през акъла, че в наши дни ще се насади толкова трайно в живота на бизнесмена, видя HotArena.net.

 

Това са три от най-известните завоевания на собственика на футболния клуб Локомотив (Пловдив). Първата му – Нелина е била близо 5 години под опеката му. От години се мълви, че детето, което ражда непосредствено след края на връзката им, е от него и неслучайно била избрала да носи името Кристиян, което било близо до истинското на Динев – Константин.

 

На фотото, което Емилия публикува в официалната си страница, на което са трите грации, личи че певицата е загърбила чувствата си и съвсем спокойно и щастливо позира до новата му (вече стара) изгора Анелия. Година по – късно от датирането на кадъра, през 2003, тя и Коко сключват брак и вдигат сватба, която по-скоро ще се помни не с младоженците, а с кумуването на Жоро и Мая Илиеви. Двамата се развеждат две години по-късно, има дъщеря от него Ивон.

 

Според слухове Коко и Емилия имат интимни отношения още по времето на брака му с Анелия. Цялата истина си я знаят само те. През 2008 година последната му изгора му ражда син Иван. До ден днешен са заедно, въпреки че се появиха някои разкрития, че Динев не е спирал да изневерява на жената до него.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени