Емилия в откровена изповед: Анелия ме ОБИДИ КАТО ЖЕНА! Повече няма да ме унижава

7590
02 Януари 2014, 13:50


Редакторска плесница

 

В първите дни на новата 2014 година Емилия направи равносметка не само на отминалата, но и на всичко, което й се е случило от началото на кариерата. В личен и професионален план.

 

Поглеждайки назад, Емилия признава, че си е мълчала твърде много за всичко, заради което олеквала в очите на хората, научи HotArena.net. В началото на новата година певицата се зарече, че повече никога няма да го допусне!

 

Равносметка за Анелия

 

Миналата година Емилия за първи път си позволи да скочи срещу Анелия публично. Певицата винаги е запазвала мълчание, когато стане въпрос за бившата жена на Коко Динев. През годините Емилия никога не е коментирала отношенията си с колежката, нито тези на мъжа си с нея. Припомняме, че среща на Анелия с фенове в заведението на Коко Динев обаче провокира Емилия и тя избълва всичко, което бе премълчавала.

 

„Анелия тормози мен и семейството ми. Минаха седем години, тя не ни остави намира. По един или друг начин доста напрежение ни е създавала“, разкри в интервю певицата след скандала.

 

В последствие двете уж заровиха томахавките и даже се сприятелиха. Сега пред „Стори“ певицата връща лентата назад и е категорична, че не съжалява за думите си. „Казах някои неща за нея и сега заставам зад думите си. Реагирах така, защото тя много ме обиди като жена. Трябваше да се защитя. Направих го заради себе си, а не за да правя скандали. Трябваше да изразя позицията си, защото имам самочувствие и не искам някой, който дори не ме познава добре, да ме унижава“, откровена е Емилия.

 

Тя признава, че това й е донесло много негативи, тъй като преди това всички са свикнали на мълчанието й. Но тя повече няма да си мълчи. Смята, че хората трябва да я харесват такава, каквато е. „Досега бях плаха, не смеех да изразя мнението си, спотайвах се и това създаваше впечатление за мен като за надута и надменна“, споделя Емилия.

 

Равносметка за Коко Динев

 

„Научих се да казвам „не“ и това много ми помогна в живота. Как Коко приема „не“-тата ми ли? Ами няма начин да не ги приема“, смее се Емилия. Тя смята, че за толкова години съвместен живот двамата са се научили на компромиси, но и знаят как тънко да убедят другия в нещо.

 

Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ отрича някога Коко да й е забранявал да говори за личния си живот пред медиите. „Винаги съм имала свобода да казвам каквото мисля, нито веднъж не ме е упрекнал“, твърди Емилия.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жужи
преди 4 години
-4
Да попитам нещо. От нямане какво да се пише или самата Емилия се натиска да се претоплят стари манджи и да продължава да се излага? Това е писано и коментирано безброй пъти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да бе да
преди 4 години
-2
Анелия няма как да изчезне,но всичко си има граници. И никой нищо не е казал за детето. То си има баща и той се грижи за него повече от добре.Никой не е казал детето да се лиши от баща.Ама тя Анка това и е коза.Детето си е дете.Обаче примерно, аз да имам мъж и бившата му да си празнува личните празници в нашето заведение, няма как да стане. Всяка жаба да си знае ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ех
преди 4 години
-1
Анелия забрави колко бой тя и първите и гаджета след развода ядоха.Сега е на ред Емилия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 4 години
-1
Анелия няма как да изчезне от живота на Коко Динев, защото имат общо дете. Това е писано толкова много, че омръзна на хората. Емилия защо не лиши сина си от баща? Така и дъщерята на Динев има нужда от родител.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ано
преди 4 години
-5
Анелия е такава лисица. Хапе и се оттегля ни лук яла ни мирисала. И после се изкарва жертва. Долна и гадна жена. Много ясно ,че никой няма да ти търпи вмешателството. Знай си мястото и имай малко достойнство бе жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпкач
преди 4 години
-6
Паметта на Емилия е много слаба, след като получи толкова упреци от фенове и нефенове за сеирите предизвикала ги в електронните сайтове и всякакви телевизии.Никой не упрекваше Анелия, защото тя мълчаливо приемаше простотията. Емилия се показа като една проста и невъзпитана селянка, а сега се връща на кота 0. Децата им растат , време е и те да пораснат, най-вече Емата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени