Емо Чолаков бройка студенти, жена му знае за изневерите, но си трае. Защо позволява да я мачкат така?!

1631
22 Октомври 2015, 11:19


Непрестанната усмивка на Емо Чолаков най-вероятно се дължи на непрекъснатите забежки с два пъти по-млади от него студентки, разбра HotArena.


Синоптикът е женен, но безсрамно сваля всичко живо, което му се набие на око, без да си дава сметка какво причинява на жена си. Палавият гологлавко от години слагал рога на половинката си със стажантки, колежки и фенки.

 

С цялата си наглост, Емо дори не се стараел да се прикрива. Всички в БТВ смятат, че изневерите просто са му в кръвта. Те го определят като голям егоист, който в личния си живот е далеч от позитивния образ на екран.

 

Най-голямата слабост на Чолаков са младите момичета, на които трудно може да устои. „Като си хареса някоя, веднага пуска в действие заучения си чар и прословутите шегички. И така от закачка на закачка се озовава с нея в леглото, а после се хвали с подвига си“, разказват в телевизията.

 

Напълно вероятно е Емо да е навлязъл в критическата възраст, в която мъжете се опитват да докажат на себе си, че са все още „вървежни”. Но фрапираща е реакцията, или по-скоро липсата на такава, от съпругата му Краси.

 

Тя била напълно наясно какви ги върши съпруга й, защото той не се и криел. Тя обаче приемала безмълвно всяка изневяра и не смеела да търси правата си като законна половинка на синоптика.

 

Изневерите обаче съвсем не били единственият проблем в отношенията между Чолаков и жена му. „Той се държи с нея, меко казано, отвратително“, възмущават се негови колеги. Емо мачкал жена си по всевъзможен начин, крещял й пред хората, подигравал й се непрестанно и я обиждал грубо.

 

И докато пред колежките си се правел на кавалер, отварял им вратите и ги обсипвал с комплименти, нея оставял да мъкне тежки пазарски чанти с обяснението, че пазаруването е женска работа. Това прави пълна загадка факта, че Краси все още го търси и не му е била шута.

 

На целия този фон в Би Ти Ви останали като гръмнати, когато Емо обявил, че иска да сключи законен брак с половинката си, с която години наред живяха без подпис. „Защо изобщо й предлага, след като се държи с нея по този безобразен начин? И на нея къде й е акълът, че да приеме?“, чудят се в медията. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени