Енджи Касабие крие годините си! 35-годишната ливанка излъга „ВИП брадър”, че е на 28 + още съмнителни факти от живота й

https://hotarena.net/laifstail/endji-kasabie-krie-godinite-si-35-godishnata-livanka-izlaga-vip-bradar-che-e-na-28-oshte-samnitelni-fakti-ot-jivota-i HotArena.net
Енджи Касабие крие годините си! 35-годишната ливанка излъга „ВИП брадър”, че е на 28 + още съмнителни факти от живота й
Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса, най-нахално лъже за годините си досущ като естрадния динозавър Лили Иванова. Красавицата се опитва да се изкара далеч по-млада, отколкото е, което подразни хиляди хора, научи HotArena.

Преди 10 години красавицата нашумя след като втали със специален хранителен режим Стефан Данаилов и вече две петилетки все гони 30-те. Във визитката, с която Енджи влезе в Къщата на „ВИП брадър” е представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 г. по-малко от действителните. Дали става дума за техническа грешка, или всъщност красавицата послъгва?

Оказва се, че докторката от ливански произход не само се подмладява с разкрасителни процедури, но и крие истинската си възраст. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но винаги „под 30”. Всъщност Касабие е дошла на бял свят на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите й. Зрителите на сеирджийското риалити завихриха ожесточени дискусии в интернет на колко години е всъщност д-р Касабие и се чудят щом диетоложката лъже за годините си, доколко могат да й се доверят за останалите факти от биографията й.

Фолк певицата Мария пък съвсем обърка зрителите, заявявайки пред камерите на Големия брат, че Енджи е само на 25. През юни диетоложката гостува в сутрешното предаване „Тази събота” по Би Ти Ви. Там Касабие разказа, че живее в София от 4-5-годишна. Пред Венета Райкова преди 3 години ливанката разказва още по-различна история за миналото си. „Дойдох в България, когато бях на 6 годинки. Започнах да уча в американското училище. В девети клас реших да взема две години за една. И точно така се случи. Исках да ходя в Америка да уча за актриса. Баща ми обаче искаше първо да завърша нещо, защото не всеки става за актриса. Започнах да уча фармация, но се оказа трудно. Записах медицина, после диетология и вместо актриса, станах диетолог на звездите”, спомня си Касабие.

Тя твърди, че тъй като била вундеркинд, е завършила медицина едва на 21 години! Дори за децата е ясно, че това е напълно невъзможно – медицина се учи минимум 7 години. Тоест, излиза, че Касабие е станала студентка на 13-14-годишна възраст, пише \"Уикенд\".
 

7 Коментара

персенк

преди 6 години

Правна форма: Едноличен търговец 30.06.2008 г. Фирмено дело: 11422/2006 Име към дата на ф.д.: ПАПИОН - ЕНДЖИ КАСАБИЕ ЕНДЖИ ИСАМ ЗАФЕР КАСАБИЕ, ЕГН: 821101....

Коментирай

Ради

преди 6 години

ей боклуци от този сайт,колко ви плаща държанката,сметкаджийка,проститутка Мара Отварачката да плюете по Енджи Касабие.Тапата курва завижда на една красива жена. и на 35 да е утрепки изглежда като на 18..... Комлексарите като вас плюят,но тя не би се изхрачила върху вас. Продължавайте бедни душици да си давате задника на такива курви като МАРИЯ.НИКОЛЕТА.ГАЛЕНА,,,все курви от ниска класа

Коментирай

:)

преди 6 години

Ще ме извиняваш, ама изобщо не изглежда на 18 години. Да, наистина е красива жена, но не бих и дала по-малко от 30 -32 години.

Коментирай

Ееее недей така.....

преди 6 години

Недей така мила "Ради", по-спокойно. Енджи си Е красива жена, това не може да й се отрече, но и НИКОЙ не го отрича. Обвинена е в това че си крие годините, което не е толкова страшно в крайна сметка. На мен лично ми изглежда на 27-28 годишна жена - за толкова се е представила и тя. Предвид нейното финансово положение и съвременните методи за подмладяване е напълно в реда на нещата да се поддържаш и изглеждаш по-млада отколкото си. Хората се дразнят от лъжата, това е проблема. И не виждам в каква връзка си споменала тук нашите "изродени творения на пластичната хирургия"? Пък и кой от коментиращите е споменал че е фен на Клозета, Мара и т.н.? Аз лично НЕ СЪМ им фен. Но пък е смешно когато една жена лъже за възраста си. Кого лъже в този случай, себе си или другите? Глупаво е, и не подхожда на интелигентна жена!

Коментирай

преди 6 години

Проститутка - лъжкиня.

Коментирай

преди 6 години

Радо, как човек да вземе страната на една от двете проститутки ?

Коментирай

xD

преди 6 години

Напълно съм съгласна с всичко написано от теб Ради. Курвите като Мара Николета и тн. с нищо не могат да стъпят и на малкия пръст на Енджи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.