Ерна Шинова се ПОБОЛЯ от притеснение! Дъщеря й стана КОЖА И КОСТИ, пред анорексия

5895
06 Ноември 2015, 10:44


Ернестина Шинова се поболя от мъка и притеснение по дъщеря си, научи HotArena.

 

20-годишната Йоанна е станала кожа и кости заради тежки диети и е на крачка от анорексията.

 

Момичето кара само на цигари и кафета, като свали 10 килограма от теглото си за нула време. За разлика от майка си, Йоанна няма нейната физика и лесно пълнее, което й създало огромни комплекси.

 

Ерна, от своя страна, е силно притеснена за здравето на дъщеря си. Неслучайно актрисата показва такава силна привързаност към Светлана Василева в Къщата, която много й напомня на Йоанна.

 

20-годишната красавица била обсебена от Анджелина Джоли и искала да бъде нейно пълно копие, пише Всеки ден. Това се превърнало във фикс идея за момичето, когато се преместило от София във Варна, за да следва медицина.

 

„Йоанна цял живот е мечтала да е фина и елегантна като майка си, но за нейно съжаление се е метнала на баща си Андрей Слабаков. По природа е по-едричка и има склонност да пълнее“, разказват познати на семейството.

 

Докато живеели заедно, майка й и баща й все я успокоявали, че е висока и килограмите й стоят добре. Откакто се отделила обаче, Йоанна се впуснала в безкраен кръг от диети, а празния си стомах залъгвала с цигари. В началото родителите й се радвали, че е свалила някой и друг килограм, надявайки се, че така ще се отърве от комплексите си за малоценност.

 

Но като видели, че въпреки идеалната си фигура продължава да гладува, започнали сериозно да се притесняват. И докато Андрей все пак приемал нещата философски, смятайки, че всичко ще отмине с времето, Ерна не можела място да си намери от притеснение.

 

„Защо я пуснахме толкова далече? Трябваше да си остане в София, за да я контролираме!“, ядосвала се актрисата. По телефона тя все разпитвала дъщеря си дали е яла, с което я вбесявала. Йоанна пък била голям инат и колкото повече я карали да яде, толкова повече гладувала напук на майка си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени