Еротичен фотограф номер 1 проговори!

4946
19 Ноември 2012, 15:12


Еротичен фотограф номер 1 Димитър Жеков проговори. Авторът на десетките голи фотосесии на известни българки, които сме ви показвали в HotArena.net, даде интервю за „Бели нощи” с Йоана.

 

Какво се случва зад кадър, лесно ли е да съблечеш известна българка и как успява да запази самообладание и професионализъм пред голите красавици? На тези и още интересни въпроси отговори Димитър Жеков – топ фотографът на HotArena.net и HotZona.bg.

 

Как започна всичко?

 

Съвсем случайно започнах да се занимавам с еротични сесии. Въвлече ме сегашният ми партньор, с когото работим вече 2 години”, разказва Жеков.

 

Ако си мислите обаче, че работата му е лесна, това въобще не е така. Фотографът не крие, че е много трудно да накараш един гол модел да се отпусне. Повечето момичета са свикнали да се показват в еротична визия единствено пред партньора си. „Независимо дали снимаме известно момиче, или не, всяка една се притеснява”, признава Жеков и допълва, че именно тук е тънкостта на занаята – да накараш момичето да се чувства ок.

 

В същото време целият екип също не бива да се разконцентрира. „Ще ви прозвучи странно, но наистина не се възбуждам. Просто гледам да си свърша работата”, отговаря еротичният фотограф на въпроса как успява да запази самообладание пред красивите голи жени.

 

Жеков разказва и за забавните моменти от работата си. Такъв е случаят с известната изпълнителка Лейди Би, с която толкова се забавлявали, че се наложило да повторят снимките.

 

Още за личния живот на Димитър Жеков, за приятелите му, както и цялото интервю можете да видите ТУК.

 

А работата му с еротични модели и голите снимки на известни българки, които е правил, вижте ТУК.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени