Есил Дюран: Да, бях се наркоманизирала, имах видения

4202
23 Април 2013, 17:30


Фолк певицата Есил Дюран направи разтърсващи самопризнания. Изпълнителката разкри, как една тежка катастрофа я превръща в истинска наркоманка, разбра HotArena.net.


В свое интервю изпълнителката разказва, как преди години претърпява тежка катастрофа. Травмите са жестоки, но въпреки това фолк звездата упорито се бори с тях.


Транспортирана в болница в Норвегия, певицата преживява възстановяването само благодарение на силни упойващи вещества и морфин. „Бях на морфин, бях се наркоманизирала! Единственият начин, по който можеха да спрат болките ми беше наркотикът…“, разказва певицата.


„никога не бях пробвала марихуана, сега бях по принуда на морфин! Спомням си халюцинациите си—„виждах“ как една от медицинските сестри иска да ми вкара вода в кръвта и да ме убие—наумих си, че е лоша“, спомня си още звездата.


„Виждах“ някакви черни воали надвиснали над леглото ми и се опитвах да ги махна!“, спомня си Есил.
За щастие по-късно заменят наркотиците с музика, която й помага да преодолее по-успешно болките.


Самата Есил разказва, че толкова обичала тогава Майкъл Джексън, че дори се опитвала да танцува. „Щом ми пускаха музика, аз и мъртва да съм, ще стана! Цялата болница се събираше, за да гледа как човек в реанимация танцува! Било е супершантава гледка“, смее се певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени