Есмер не иска децата на Благой от Христина. Джизъса глези новата си жена и малкия Елай в Дубай (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-ne-iska-decata-na-blagoi-ot-hristina-djizasa-glezi-novata-si-jena-i-malkiia-elai-v-dubai HotArena.net
Есмер не иска децата на Благой от Христина. Джизъса глези новата си жена и малкия Елай в Дубай (Снимки)
Благой Георгиев заряза двете си деца от гимнастичката Христина Витанова и се отдаде на луксозна почивка в Дубай, с новата си жена и сина им Елай, видя HotArena.

Из светското пространство веднага тръгна слуха, че Есмер била категорична, че иска да си почива, а не да е детегледачка на три деца. Досега Джизъса винаги използваше почивките между футболните сезони, за да отдъхва с Йоанна и Давид, които често пътуваха с татко си. Тази година нещата се променили и Есмер не пожелала да води децата на съпруга си и двамата взели само Елай.

Самите Йоанна и Давид приели тежко факта, че тази година са отлъчени от семейна ваканция и дори се разстроили от публикувани снимки на баща им и братчето в социалните мрежи, пише „Телеграф“.

В същото време Благой е взел в Дубай майката на Есмер и цялата й рода. Той е поел разходите за спането на всички в 5-звезден хотел, което му струвало 30 бона. Джизъса се опива да задоволи всяка прищявка на съпругата си, която през февруари го хвана в изневяра, но му даде втори шанс.

5 Коментара

dqwfe

преди 6 години

kvi sa tezi pepelnici 4erni

Коментирай

деси

преди 6 години

ТЯ И БИРЯНА ДОЛ НЕ ИСКА ДЕБЕЛАТА НИКОЛ В КИТАЙ И ЗАТОВА ВАЛЕРИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЯ А САМО ОТ СИНА СИ

Коментирай

Mangal Blago

преди 6 години

Takiwa mangali tryabwa da gi kastrirat.... EWTIN KATUN, I BLAGO, I AZIATSKATA MANGALKA S DJUKI KATO NA CHIMPANZE JADOSANIJA GAZ!

Коментирай

Духай, кречетало! Фенката на Бобъра Ася и потомството бобъри аххахахаха

преди 6 години

Никол в просто детенце, злобна лельо! Вместо да плюеш по дечица, вземи се погледни в огледалото, мастия долна!

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Валери газ пикае ,че Николета е с Николай и Алисия също!Измамените тъпунгери-Божинов и Дойчева,смешни ги направиха,а Николчето не я мисли,малкия Валери има вид на дебил - като баща си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.