Есмер омайва палавия Благой с вълшебства в кухнята (Вижте какви чудеса спретна за любимия си + фото)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-omaiva-palaviia-blagoi-s-valshebstva-v-kuhniata HotArena.net
Есмер омайва палавия Благой с вълшебства в кухнята (Вижте какви чудеса спретна за любимия си + фото)
Благой Георгиев най-после случи на жена, която е добра домакина. Хубавата Есмер била вълшебница в кухнята и поддържала дом като в приказките, твърдят близки до двойката, научи HotArena.

Благоверната на Благо дори сама се похвали какви засукани манджи слага на масата и как изкусно подрежда къщата. Тя показа снимка от дневната си, от която личи, че всичко в дома им е наредено под конец и блести от чистота. Това е първата дама в списъка на Благо Джизъса, която обича да домакинства. Досега той е излизал с куп красавици, но никоя от тях не е била къщовница, а още по-малко – добра готвачка, пише \"Всеки ден\".

\"\"

„Дано Есмер да е толкова старателна с черпака и прахосмукачката и когато бебето се роди! То отнема много време и сили, дано й остане енергия да продължи да си гледа къщата така добре!“, надяват се приятели на младото семейство.

5 Коментара

anonimen

преди 7 години

Sigurno zaslugat ae na prislugata,te sa tolkova bogati che edva li vliza v kuhnqta za neshto.

Коментирай

Tedi Salparov

преди 7 години

Esmer e strahona,poznavam ia lichno,hodil sum im na gosti i naistina pravi vsichko sama,vupreki bogatstvoto i.Mnogo im se kefia.

Коментирай

Бляк

преди 7 години

Много ме съмнява, при толкова пари, Есмер някога да е хващала прахосмукачка. Още повече сега, с големия корем, как та не се е юрнала да чисти и да бърше прозорци :))) Има си кой да ги върши тия работи.

Коментирай

Katia

преди 7 години

Da be, da ne mislite che tia gotvi i chisti v kushti?????? Haide ne na nas tia.....Napravo ia vizdam tazi kleknala s parzala.....

Коментирай

otgovor

преди 7 години

Ohhhh kolko zlobichka ima v teb Katia

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.