Есмер Омерова превърна Благой в чехльо (Вижте как го командори рускинята)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-omerova-prevarna-blagoi-v-chehlio HotArena.net
Есмер Омерова превърна Благой в чехльо (Вижте как го командори рускинята)
Есмер Омерова направи немислимото и превърна Благой Георгиев от непоправим плейбой в мъж под чехъл, видя HotArena. 


Докато тя обикаля козметици и фризьори, той гледа детето, посреща майка й в дома си, а нощем поема ролята и на дойка. Тъй като жена му отказва да кърми от страх да не развали бюста си.

 
Откакто роди малкия им син Елай, Есмер върти Благо на малкия си пръст, твърдят познати на семейството. Тя хитро успяла да впрегне любовта му към момченцето и да я използва за своя собствена облага. Татарката в момента третирала Благо като лична прислуга, а той приемал всичките й глезотии като сладки прояви на следродилната й депресия. 


С цената на доста преглътнати изневери от страна на мъжа си, на много тактичност и на огромна женска хитрост в момента Есмер била гледана като кралица от Благо. Тя така е дресирала Джизъса, че той е готов да поеме всички грижи за бебето и дома им, само и само жена му да е доволна и да му се усмихва всеки път, когато я погледне. Футболистът гледал бебето, инспектирал работата на домашната прислужница, грижел се за вечерята и дори сервирал на младата майка закуска и кафето в леглото.


Нощем оставял Есмер да спи, а когато малкият Елай се събужда от глад, сам ставал, приготвял му шишето с адаптирано мляко и го хранел. 


Уж за да помага за детето, в момента в дома на семейството често гостувала тъщата. Благо не само че нямал нищо против, но дори твърдял, че се радва. Като доказателство за топлите си чувства той е започнал да я нарича мама и да я засипва с комплименти колко е красива, добра и как без нея няма да се оправят с нищо с дома им, предават от Уикенд
 

5 Коментара

Благовеста

преди 7 години

Един ден не се спира от изневери, на другия ден е послушко. А и като чета за майката на циганката, що ли не я опъне наш Благойчо?

Коментирай

Рррр

преди 7 години

Защо да не помага в отглеждането на детето? Колкото е на майката, толкова е и на бащата. Освен това не е преуморен от работа. Напълно нормално е. Що се отнася за така наречената "следродилна депресия" - моето мнение е, че такова нещо няма. Това е "болест", измислена от майки, които не успяват да преодолеят егоизма си в името на своето дете. И преди да започнете да ме критикувате, ще уточня че аз също съм майка. По мои наблюдения, тази "болест" се разпространява само сред определен типаж жени...

Коментирай

Много е красива

преди 7 години

Много е красива и вече богата!Можете да злобеете колкото искате жълтури прости!

Коментирай

ani

преди 7 години

na toq taka narecen futbolist pantalona mu be6e vse razkopcan! a da go vidim sega-mangasarkata do jivot 6te strada ot rodilna depresiq!!1

Коментирай

Geri

преди 7 години

Rodih na 22 i izpadnah v sledrodilna depresia. Imah strah ot placha na bebeto i az samata plachesh po zial den. Ima takova sastoyanie, i e mnogo tejko i trudno za preodolyavane.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.