Есмер Омерова с анорексична талия (Жената на Джийзъса ще се скърши в кръста)

https://hotarena.net/az-jenata/esmer-omerova-s-anoreksichna-taliia HotArena.net
Есмер Омерова с анорексична талия (Жената на Джийзъса ще се скърши в кръста)
Жената на Благо Джизъса е толкова обсебена от идеята да изглежда слаба на снимките си, че на една от последните се е докарала до вид, в който изглежда все едно всеки момент ще се прекърши в кръста, видя HotArena.


Вероятно заради несръчна компютърна обработка на кадъра танцьорката Есмер Омерова е намалила и без това тънкото си кръстче до неестествена пропорция. 


Въпреки, а може би и точно заради това, тя получава аплодисменти от своите приятелки за фигурата, която им показва. На същия кадър Благовица в чест на мъжа си е облякла нещо, което според нея е българска национална носия – така го е обявила пред своите познати. За всеки българин обаче е ясно, че тоалетът само е минал покрай народните носии в страната. Гарниран с колана, обиците, кърпата и особено с грима на Есмер, наподобява по-скоро начина, по който се обличат някои специфични малцинства в България, отколкото автентична носия, предават от Уикенд

5 Коментара

ИДИОТИ

преди 6 години

Защо всяка жена, която е слаба трябва да бъде болна от анорексия? Мисля, че вие сте болни от психично разтройство .... По-добре слаба, отколкото дебела свиня .....

Коментирай

Караконджул

преди 6 години

Тази жена е много грозна, има нещо отблъскващо в нея...Въпреки многобройните пластични операции ме плаши и изглежда някак странно...Наистина е по-добре една жена да е слаба, но в случая това е без значение.

Коментирай

и

преди 6 години

Има и такова нещо като "златна среда", ако не си чувало. Не е нужно човек да отива в крайности, както ти с твоя идиотизъм.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 6 години

Болна е в главата тази. Прилича на грозна циганка. Облечена е като циганка.

Коментирай

JABA

преди 5 години

GROZNA EBANA JABA MJUSULMANKA.OTWRAT.. WMIRISANA PUTKA

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.