Есмер пак прибра Благой, той я разтопи от умиление с куче за 5 бона (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-pak-pribra-blagoi-toi-ia-raztopi-ot-umilenie-s-kuche-za-5-bona HotArena.net
Есмер пак прибра Благой, той я разтопи от умиление с куче за 5 бона (ФОТО)

Нов домашен любимец имат Благой Георгиев и съпругата му Есмер. От няколко дни семейството, което постоянно се събира и разделя, е горд собственик на малко породисто кученце, научи HotArena.

Двамата се похвалиха с новия член на фамилията пред приятелите си. Той е от породата мопс. Според близки до двойката Благо се е бръкнал около 5000 лв., за да зарадва Есмер с кутрето. По принцип тази порода върви по около 1000 лв., но цената се вдига в зависимост от родословното дърво на животното и това дали майката и бащата са получавали някакви награди. Така крайната сума достига до около 5 бона.

Това показа проверка в руските сайтове за продажба на мопсове.  Новият домашен любимец на Джизъса и бременната му половинка явно трябва да замени предишния им - тигърчето, което получиха като подарък за сватбата си. Двамата явно са се разделили с него, ако се съди по коментарите на приятелите им под снимките на мопса.

Стопаните му са се погрижили и за това да не скучае. Те са му закупили специални играчки, с които да се забавлява.  Хора от обкръжението на Благо предполагат, че кученцето е било подарък за Есмер като част от извиненията му при последното събиране с жена му. Наскоро двамата отново бяха разделени, пише \"България Днес\".

Причината е до болка позната - любовта на Георгиев към нощния живот. След поредната му изцепка Джизъса бе изхвърлен от общия им дом в Москва и прекара известно време в София. Накрая бременната Есмер отново му прости и си го прибра, а Благо я дари с нов домашен любимец.

11 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Следващият път ще и купи пони!!Смешници,какво семейство е това........ахахаха Като гледам тапетите в стаята и покривалото за леглото..........оле,мале-страхотен лукс!!!!!

Коментирай

к

преди 8 години

чак пък 5 бона...

Коментирай

к

преди 8 години

чак пък 5 бона...

Коментирай

Рамбо

преди 8 години

Егати авторитета, след като с куче за 5 бона могат да ти плюят на сурата колкото си искат!

Коментирай

Теди

преди 8 години

Приятел съм на семейството и мога да ви кажа,че никога не са се разделяли Благо и Есмер,а вие само пишете глупости не ви ли омръзна те си живеят живота,а вие непреставате с вашите простотии.ААА,искам да отговоря и на хахаха,че тази снимка е от заведение,а не от къщата където живеят

Коментирай

Теди

преди 8 години

PS А искам да ви кажа,че Есмер има толкова пари колкото не сте сънували,така че едва ли е за 5000 лв и ще се продде за ткива пари глупаци такива.

Коментирай

GO6O

преди 8 години

nqma tolkova smeshna dvoika vizualno.PULNA PARODIQ.AMA TOLKOVA SA MI SMESHNI CHE GLEDAM I SE CHUDQ-KAKVO E OBSHTOTO MEJDU TQH@@@I RAZBRAH.I DVAMATA SA S RAZLICHNA NACIONALNOST OT PROIZHODA IM.INACHE SA PROSTO POTRES-PIJU I PENDA

Коментирай

до Теди

преди 8 години

Благодаря за инфто,но аз не съм близка на семействто. Що за заведение е това,че можеш да си помъкнеш и кучето,барабар със леглото,играчките и храната му вероятно!Но както и да е,там където живеят ,може и да е нормално! Извини ме,Теди,но аз имам право да харесвам или не ,дадени персони,и смея да твърдя,че не харесвам нито Есмер,нито Благой!Лично мнение!Прекалено меркантилни и лигави са ми някак!!

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Пари може да има Есмер,колкото си пожелае,но май откъм акъл и женско достойнство е бедничка,какв ще кажеш Теди!Коментар на близък до семейството човек,винаги е добре дошъл!

Коментирай

ha

преди 8 години

Stiga ste pisali za tazi parodiq na choveci.To ne beshe paradnost ne beshe chudo, glupaci s pari, takiva ima mnogo.

Коментирай

Tedi, taka go kazvash, vse edno si priatel na semeistvo Jolie-Pitt

преди 8 години

ei, napravo im zavidiah, che i na teb, shtot' si im priatel(ka)! Ama to goliam jivot be- da se izlagash kato draskash s moneta- napravo si mechtaia da me arestuvat... A kolkoto i pari da imat- kato se glupatsi i ne znaiat kak da gi izpolzvat, neka si kupuvat kucheta, tigri i ne znam si kakvo. Blago e cloun. Esmer e glupachka. Pruatelkata i (Margoto Ozdoeva) po-dobre se uredi. Pone neiniat maj ne e bezumno tap kato Blagoicho.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.