Есмер пороби Благо (Джизъса го е шубе да погледне друга жена)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-porobi-blago HotArena.net
Есмер пороби Благо (Джизъса го е шубе да погледне друга жена)

Красавицата Есмер Омерова е превърнала плейбоя Благой Георгиев в моногамен, верен и подчинен съпруг, който боготвори една единствена жена, узна HotArena.


Танцьорката така е омаяла футболиста, че той дори не хвърля поглед на засуканите красавици от обкръжението си. Известният с изневерите си Джийзъс сега е потушил желанието си да ходи по чуждо и се задоволява само с рускинята.


Колегите на Георгиев не могат да повярват в тази трансфрмация и залагат колко време ще устиска Благо. Той пък съвсем се е побъркал по 23-годишното копие на Анджелина Джоли и не си и помисля да вкара друга в леглото си.


„Благой е направо нов човек. Всички се чудят как Есмер го опитоми и той не поглежда друга жена. Да не преспи с чужда булка за толкова време – 7 месеца, си е истински рекорд. Залепен е като гербова марка за брюнетката“, коментират ошашавени приятели на Георгиев, които го знаят като един от най-големите коцкари сред родните футболисти.

 

Футболистът все пак имаше и 11-годишна връзка с майката на детето си – Христина. През тези дълги за шавливия спортист лета, той постоянно й изневеряваше с дето що има манекенки, певици и златотърсачки.

 

Върхът на наглостта на Благо бе, когато заряза Витанова заради 18-годишната ученичка Куини Алис. Тийнейджърката бързо хлътна по плейбоя, който и на нея не остана верен за половината година, в която бяха заедно, пише „Всеки ден”.


Именно по време на връзката му с ученичката играчът на руския тим „Рубин“ Казан се загаджи с настоящата си жена Есмер. Никой от обкръжението на Благо Колизеума не вярваше, че той е толкова влюбен в нея, че чак да се омъжи. Сватбата обаче стана факт миналия месец, а сега валят залозите колко време ще мине, докато Благо пак кривне от правата на семейния живот.

5 Коментара

1

преди 8 години

Чудите се какви глупости да пишете и понеже скоро не сте писали за него просто трябва да напишете нещо било то и глупост

Коментирай

?

преди 8 години

Някой ден кучето ще скъса синджира.

Коментирай

oh

преди 8 години

iska li ti se kuchko?

Коментирай

eli

преди 8 години

tolkova e vluben,che chak se omujil....xa xa xa ...tq muj li e?

Коментирай

отговорче

преди 8 години

не се е омъжил,а се е оженил и сигурно се чувства много добре

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.