Есмер призна, че наистина е сложила Благо под чехъла си (Втълпи си, че е от онези жени, които се помнят до гроб)

2778
24 Август 2015, 12:57


Танцьорката Есмер Омерова се взе доста насериозно, след като взе ума на родния ритнитопковец Благой Георгиев, узна HotArena!

 

Очевидно никой преди него не я е карал да се чувства като принцеса и руските медии не са писали толкова много за нея, колкото го правят българските.

 

Затова брюнетката светкавично натрупа самочувствие, че е значима фигура и не пропусна да го изтъкне чрез чужди лирични отклонения.

 

Чрез колаж тя описа какво й се върти в главата, което в общи линии представляваше това: „В живота на всеки мъж има една жена, която е оставила своя отпечатък. Тази жена винаги служи за сравнение с другите. Скоро тя ще бъде в къщата си, тя ще бъде майка на децата ти. Когато някой изгуби такава жена, животът му става празен и никоя никога няма да може да го запълни. И не забравяйте, такава жена се намира веднъж“.

 

Ясно е, че танцьорката визираше себе си и държеше да изтъкне колко забележителна дама е и как веднъж уловена, не трябва да бъде изпусната.

 

По всичко личи, че манипулативните й техники да се представя на милейди „един път“ са печаливши и Благо кълве на тях като шаран.

 

Неслучайно вече му се носи прякора, че се е превърнал в мъж под чехъл, което е в разрез с имиджа му на плейбой, който градеше с години.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lora
преди 2 години
0
За мен Есмер е много красива жена! Гледайте си във вашите паници!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
b
преди 2 години
0
естествено как няма да запомниш такова извънземно плашило егати комбалите егати провисналите джуки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абдалски
преди 2 години
0
Трудно ми е да различа органът по носа, от някой друг орган,намиращ се на сянка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
То коя жена не си мисли, че е единствена, специална и неповторима? Има ли такава ? Ама нещо май само сами си повтарят повечето чрез колажи колко са неповторими и уникални, а такъв "колаж", че някоя е била неповторима и уникална май никога не идва постнат на стената на някой мъж. :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени