Ето до какво води липсата на С*КС в Къщата (ВИДЕО)

3269
09 Октомври 2012, 17:15


Фънки започна да симулира самозадоволяване, а останалите се отдадоха на мечти да овладеят тантричен секс

Всички в Къщата са загорели за интимни ласки и вече дори не го крият. Иван Ласкин първи пропищя, че иска поне за малко да го пуснат навън, за да „смаже буталото”. Фънки и той въздъхна тежко: „И аз искам, само за два часа…!”.

В присъствието на Мариана и Кристина, мъжете му отпуснаха края и заговориха по горещата тематика, признавайки, че трудно издържат без половинките си. Е, те по-скоро май не се вълнуваха на кого, а какво искат да направят, но след като подробно ни разясниха ,че това си е „инстинкт и природа”, то мераците им са оправдани напълно. Златка също беше в компанията, но й доскуча и се оттегли. Така тя пропусна да научи мъдростите на Ники Мартинов, който взе да убеждава дамите, че те всъщност имали добри сърца и страстните изпълнения си били чист подарък за тях, а не целяли да задоволят мъжете. Точно обратното.

Орлин се показа спец по тибетските техники за овладяване на сексуалната енергия, а Фънки съвсем конкретно описа предимствата на тантричните методи за удоволствие: „Супер е! Така мога да си седя и да ч*кам, който искам, мога Мариана, Кристина…”.

Личи си, че участниците в шоуто са завладяни от тръпка, която няма как сега да консумират, но в крайна сметка не се знае каква сцена може да се разрази в резултат на тези лишения.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
някой в тъмното
преди 5 години
0
Какво се оплакват толкова?? Има ли желание-има и решение-нарича се мастурбация!Като не им стиска да се изчукат взаимно, малко шоу да направят...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени