Ето доказателството, че българите са романтични

7271
24 Декември 2011, 16:06


 

Кой каза, че българският мъж е грубиян, който не цени жената до себе си и е опериран от романтиката? Извинявайте, но това са пълни глупости! Родният мачо е влюбчив и дори с радост би разкрил чувствата към половинката си пред широката аудитория.

 

 

HotArena.net е първата медия, която успя да докаже това. И то с конкретни факти! Не само по Коледа стават чудеса! Уверете се и вие! Ще ви заразим с нашето коледно любовно настроение!

 

 

Конкурсът

 

 

На Фейсбук страницата ТУК организирахме конкурс за „Най-сладка двойка в България”. Всеки, който желае да участва, трябва да изпрати обща снимка с половинката си. Фотосът, събрал най-много харесвания, ще бъде профилна снимка на групата за седмица.

 

 

За отрицателно време се отзоваха повече от 60 000 души и бройката не спира да расте. Конкурсът стартира от днес, като вече получихме първите снимки и готини любовни истории. Вижте историята на три влюбени двойки на България.

 

 

Любовта ще спаси света

 

 

Аз бях на 10, а той - на 14

 

 

Здравейте! Казвам се Ивелина и ще ви разкажа нашата история с мъжа ми Ахмед. Първия път, когато го срещнах, аз бях на 10, а той - на 14. Пътувах в автобуса до близкия град, където учеше той... Беше любов от пръв поглед! Тогава не знаех какво означава наистина думата „любов”, защото бях много мъничка, но пеперудите в стомаха ми запърхаха, когато се взрях в сините му очи.

 

Естествено, той дори не ме забеляза, защото беше най-харесваното момче, а аз бях малка и невзрачна. След тази фатална среща започнах често да „боледувам” само и само леля ми да ме води при личния лекар в града, за да мога да го засичам по-често. Не спирах да мисля за него, дори намерих домашния му номер. Звънях мълчешком и чаках само да чуя гласа му. Един ден реших да отида до близката рекичка и да си поплача за несподелената си любов. Тогава там намерих едно плоско камъче, на което изваях буквите „И+А” и го хвърлих в реката, като си пожелах той да ме забележи.

 

След няколко години аз заминах в чужбина, където учех и малко по малко го забравих, но не напълно. Дори след години се чудех къде ли е и какво ли се е случило с него. И така след 10 години, една февруарска вечер, отидох в селската дискотека, където погледът ми се спря на едно момче... Поразпитах за него и се оказа, че той също се казва Ахмед, както моята детска любов, и дори беше от същото село като него... Но в там има много хора с името Ахмед, така че и през ум не ми мина, че това може да бъде той, а и ми бяха казали, че той е заминал за чужбина.

 

Започнахме да се чуваме с това момче от дискотеката, пишехме си и аз му споделих, че като малка съм била луда по един негов съселянин.

 

Разказах му за кого става на въпрос и още чувам думите му в главата си: „Това момче съм аз, просто съм много променен!!!”. Не знаех какво да кажа, бях потресена от изненадата...

 

След това се оженихме и имаме син на 1 годинка. Така че, мили приятели, не спирайте да мечтаете, защото когато човек силно иска нещо, макар и след години, то се сбъдва. Ето линк на нашата снимка: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=289529794418254&set=o.182573768439379&type=3&theater

 

 

На сутринта му казах Бебе

 

 

Здравейте, аз съм Цветелина. Ние се запознахме на едно заведение, където аз работих. Всичко беше на шега, не очаквах да се получи нищо сериозно. На сутринта, когато се събудих до него, го почувствах мой завинаги и му казах: „Бебе”. Той се учуди, защото си викахме „колега” и „колежке”.

 

Ние вече сме заедно 2 години и почти 4 месеца - всичко е страхотно той е първата ми любов. Щастлива съм, че го намерих. И винаги когато някои ни пита как се влюбихте, той казва, че на сутринта съм му казала „Бебе”.

 

Линк към нашата снимка:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=210062789070442&set=o.182573768439379&type=1&theater

 

 

„Случи се неизбежното”

 

 

Здравейте приятели!

Ние сме Фиданка и Георги от Костенец.

 

Нашата история, започна от един общ приятел, с когото се запознах по телефона. В определения ден трябваше да се срещнем с въпросния човек, когато отидох, се запознах и със сегашния ми приятел. Пихме кафе, и първоначално не почувствах нищо особено. По стечение на обстоятелствата той започна работа близо до мен, и всяка обедна почивка пиехме заедно кафе и обядвахме. Забавното беше, че въпреки че си имахме гаджета, ние бяхме 24 ч заедно, бяхме като брат и сестра, и всички ревнуваха.

 

В продължение на 4 години ние станахме като брат и сестра, знаехме си всички пороци и т.н. Но в един прекрасен 1 април излязохме да хапнем пица, и внезапно се целунахме... В продължение на около 5 мин не можахме да отделим устните си, сякаш имаха магнити. Когато спряхме, се спогледахме и едновременно казахме: „Случи се неизбежното”. Оттогава сме заедно вече близо 2 години. Много сме щастливи и имаме много динамична връзка!

 

Линк към снимката ни:

http://www.facebook.com/Konkurs.za.nay.krasivata.dvoyka#!/photo.php?fbid=1963528867781&set=o.182573768439379&type=1&theater

 

 

Участвайте и вие в конкурса и докажете, че в България има красиви и романтични двойки. Запишете се ТУК.

 

 

Стела Йорданова

 

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sMILy
преди 6 години
0
Тая група е от 2 години в фейсбук и Вие сте е купили за няколко стотин лева аре излитайте смешки :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кати
преди 6 години
-1
Сладури :P
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени