Ето ги гърди № 1 на модния подиум! Калина Паскалева показа БЕЗ ЦЕНЗУРА анатомията си й обяви: Няма да се омъжвам! (Гореща снимка)

https://hotarena.net/intimno/eto-gi-gardi-1-na-modniia-podium-kalina-paskaleva-pokaza-bez-cenzura-anatomiiata-si-i-obiavi-niama-da-se-omajvam HotArena.net
Ето ги гърди № 1 на модния подиум! Калина Паскалева показа БЕЗ ЦЕНЗУРА анатомията си й обяви: Няма да се омъжвам! (Гореща снимка)

Калина Паскалева дефилира на подиума на Sofia Fashion Week по… бюст, видя HotZona.

 

Наред с журналистическите си дела, красавицата каквото и да подхване, все й се отдава. Наскоро беше водеща на хип-хоп награди, направи сериозен филм на тема войната в Босна, а сега се качи и на модния подиум и показа, че дефилирането с уникални одежди също й се отдава.

 

И не само – Паскалева има необходимите данни за модел – слаба и стройна е, висока, а и гърдите й са перфектни.

 

В седмицата на модата тя изгря в бяла рокля, чиято горна част бе дантелена и достатъчно прозрачна, за да може всички присъстващи да видят бюста на Калина в цялата му прелест.

 

И на пук на всички спекулации журналистката обяви, че няма намерение да вдига сватба скоро.

 

Цялото фото виж ТУК.

19 Коментара

баце роман

преди 6 години

Ххааххахаах Хотарена е за кой да се омъжи тази пиявица бе ?! С такова минало ще се вържи някой загорял дечко дето му е през хуя ,че едно време си го слагаше с всяка една мутра и участваше в оргии през вечер . Ако ще да е перфетна , то душата няма как да е перфектна малоумници . Иска да избяга от курвенското си минало с тия журналистически трикове ,ама бивша курва и полицай няма както негър скиор .

Коментирай

Здравко

преди 6 години

Много противно същество голяма отрпка кой ще се хване да се жени трябва да се е смахнал напълно

Коментирай

13

преди 6 години

Много си е готино момичето- За разлика от Алисия, Емилия, Гонзовица с прочееееееее поне сама си изкарва парите- с каквото се захване все й си отдава :)

Коментирай

zdravka

преди 6 години

pomna navremeto kogato Vuleva izkara onq 4at deto Paskaleva se moleshe za hui i iskashe da si go slaga . Ne vqrvam tova momi4e da se omyji nqkoga s tazi slava koqto ima . Dori si mislq 4e tq e elitna prostitutka v hotela kydeto ba4ka kato uj PR ,t.e vikat e za vajni gosti ot drugi dyrjavi , diplomati i t.n.

Коментирай

ДО СЛУШИТЪЕТЕ НА АРАБАДЖИЙЕВ

преди 6 години

ало Hотариена...нали сте служители на Aарабаджийски... кажеTE й на Калинка по-често да си мие устата!!! НЕЩО LISTERINE,ЗЪБОЛЕКАР...ЩЕ Й ДОЙДЕ ДОБРЕ!!! ЧЕ,КАТО ЗАГОВОРИ И ЛЪХА НА УМРЯЛ ПЛЪХ!!!

Коментирай

Maria

преди 6 години

На мен Калина много ми харесва. Красива, борбена, искрена, интелигентна и смела жена.

Коментирай

Maria

преди 6 години

На мен Калина много ми харесва. Красива, борбена, искрена, интелигентна и смела жена.

Коментирай

кххх

преди 6 години

страшна е...още я помня от bbt със силвето...ахх какви типични златотърсачки бяха, а сега..... и с белина да си чистят имиджа, пак е твърде късно

Коментирай

Kofti

преди 6 години

Еь, голяма реклама, ама жалко , че на никой не му пука за тази изтърбушена разпоретина...

Коментирай

Паскалева

преди 6 години

До баце Роман.От къде толкова злоба,малоумници.Никога не е била с мутри.И какво от това,ако е имала приятели от мутренските времена.Та те бяха по-добри от вас,които като змии съскате.Не ще можете да й вземете,това,което притежава.Много сте малки.

Коментирай

Юрист Кузманова

преди 6 години

ЗА всички,които си позволяват да говорят празни приказки без доказващи факти.Ако вие сте ербап ще бъдете с истинските си имена.В противен случай думите ви са в празно простанство.Калина са искали дузина мъже.Тя може да се омъжи за хубав,умен,успял и богат.А вие,отрепки не сте за нея.На малкият пръст не може да й стъпите.Ако ви знам имената ще ви осъдя всичките за клевета.

Коментирай

баце роман стоичков

преди 6 години

Аз какво да ти кажа Паскалева освен ,че яде пишки едно време като невидяла и си го слагаше с всеки друго няма какво да кажа . Историята всеки е знае когато в една от оргиите на Главния си се събудила със сак , а вътре е имало 5000$ само за теб . По онова време бяха доста пари , ама явно са ти излезнали през гъза вечерта след като си обслужула орално , вагинално , анално над 30 човека . Има още към дузина истории , но няма да стигне цяла вечер да ги пиша за тая разпоретина миризлива , а и не си заслужава за тоя мизерен сайт , който седят главно малоумници с основно образование да се пише . Паскалевица щом е легнала с такъв мъж като Главния лека му пръст значи путката и е била златна . Много е зле горката от където и да погледнеш .

Коментирай

мдаа

преди 6 години

Празни приказки в празно пространство, Кузманова. Преди да започнеш с делата за клевета, дай на съдията да се запознае с "труда" и - "Дневниците на една курва"!!

Коментирай

h

преди 6 години

V koi hotel raboti? Nqkoi znae li? Interesno mi e prosto. A istoriite za Iliev sa mnogo nelepi. Tq e bila dete kogato sa go ubili. Vie koi nabor q izkarvate! Mislete malko kato gi govorite tiq gluposti. Po vremeto na mutrite tq se e uchila da hodi.

Коментирай

h

преди 6 години

V koi hotel raboti? Nqkoi znae li? Interesno mi e prosto. A istoriite za Iliev sa mnogo nelepi. Tq e bila dete kogato sa go ubili. Vie koi nabor q izkarvate! Mislete malko kato gi govorite tiq gluposti. Po vremeto na mutrite tq se e uchila da hodi. A t.nar. "perfektni gyrdi" za koito tolkova q hvalite sa kupeshki - taka i baba mi znae da izkara "perfektni gyrdi".

Коментирай

Paskaleva

преди 6 години

Не е била дете,а ученичка в Английската гимназия в Пловдив.Ходеше на мачовете на Локо ПД.До скоро и аз пазех тел. на Жоро Илиев и дясната му ръка Цветин.Племенникът ми,приятел на Калина,може да потвърди.Престанете да злословите.Злобата и завистта са разрушителни качества.Да,работи в хотел "Маринела"и аз съм щастлива.Маринела е успешна и хубава жена.От Пловдив!Такива са пловдивчанки.Да,дъщеря ми е Уникална за ужас на зложелателите и злобарка.И единият по писането го познавам.НЕЩАСТНИК,!

Коментирай

Остаря наеба я цяла България и сега никой мъж не я иска за жена щото говори и от устата и капе сперма

преди 6 години

Стара самотна без деца...

Коментирай

Desi

преди 6 години

Dobre okei bila e prostitutka na vremeto,no zashto tolkova q napadate Sega Se opitva da Ima nov jivot gradi kariera vseki e pravil greshki a I vsqka vtora hubava Jena v bg spi s muje da pari dokatoo si nameri muj...Na kalina doatatuchno I teji tova koeto e pravila I sama do den dneahen si nosi krusta i pospedstviqta Taka Che stiga s taq zloba tq Iska da Se promeni daite I shans I stiga s taziii zloba!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

ts. ts. ts.

преди 5 години

Paskaleva, bolen mozak takav! Spri se! Nikoi ne zavijda, nikoi ne zloslovi po address na dashteria ti. Ima li za kakvo? Izgonena ot angliiskata, prilichashta na evtina da ne kazvam kakvo, stanala zivestna- vsichki znaem s kakvo! A za Marinela- niamam dumi prosto kolko e uspeshna i dostoina za uvajenie ili vazhishteie. Tajno e, che ti imash za idol jena kato neya. Trpaki me pobivat kakvi tsennosti si nasajdala na Kalina. Moje bi ne e nikak stranno, che s roditelka kato Vas, Kalina e tova, koeto e. A tova, che si pazela nomera na Joro iliev i diasnata mu raka desetiletie sled smartta mu, govori za serizbni psihicheski otklonenia. Ne znam dali i psihiatar shte pomogne tuk.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.