Ето ги последователките на Николета Лозанова

https://hotarena.net/laifstail/eto-gi-posledovatelkite-na-nikoleta-lozanova HotArena.net
Ето ги последователките на Николета Лозанова

Популярността на Николета Лозанова е недостижима, макар много жени да си правят илюзиите, че могат да стигнат нейното ниво. Има обаче пет момичета, които до известна степен притежават нейния потенциал и поне в едно отношение са нейни наследнички – рекламни лица са на модния бранд Megzчиито собственичка е хитовата дизайнерка Миглена Каканашева или по-известна като Меги от “Къртицата”.

 

Тя дръзна да бъде първата, която смело се впуска в проект от ранга на Victoria`s Secret, носещ името Megz`s Angels. За целта тя селектира 5 красавици, които също като Николета, се радват на огромна фенска маса, макар все още да не са толкова известни за аудиторията, която безспорно е жадна за нови лица, по които да изплакнат очи и мъже и жени. Те са красиви, те са харизматични, те са достойни за титлата “Ангелите на Megz”, покривайки всичките критерии на Меги, която е изключително взискателна в избора на лица, които ще наследят Николета по отношение на рекламната кампания на дизайнерските й модели.

 

Сред тях имаме и познати лица от тв екрана – участничката от миналогодишното издание на X Factor – Хриси от Sweet 16, както и атрактивната рускиня с български корени – Марго Купър, която е финалистка в този сезон на “Фермер търси жена”.

\"\"

\"\"

Бившото гадже на бизнесмена Петко Димитров и спряганата за двойничка на Николета – Бояна Маринова, както и екс половинката на Фики – Силвия и милионерската наследница Джанан Христова, са останалите три ангела на Мegz.

 
\"\"

\"\"

\"\"

Именно те ще популяризират активно новите модели, които вече са налични, както и ще дефилират на  Sofia Fashion Week. Петте красавици съвсем няма да са последният избор на Каканашева, а всяка година ще се присъединяват и нови попълнения в тази престижна селекция.

7 Коментара

Я се разкарайте

преди 8 години

Кви са тия дебелани бре???? Късокраки и грозни като Клозета бляяк! Тва последното не е ли оня хермафродит Вивиан ахахаххахах Бооожее прибери си вересиите!

Коментирай

Грозева, ти се застреля с тази статия ха ха ха

преди 8 години

Е, голяма селекция - няма що! Хвани едната, удари другата, да падне последната........ ха ха хаааа. Ами да, точно наследнички на Николета Лозанова! И тя се вживя в ролята на манекен с дъщеря си в нейна рокля, онази черната, дето я застъпваше като се търкаляше по червения парцал, представяйки си , че върви по червения килим в Кан. ха ах ахааааа. Един път и вие да си признаете истината....,а тя е видима и с просто око, какви мерки, какво чудо!!!! Точно тип Николета Лозанова. И тази Меги от Къртицата, дето я отпори циганчето 100 кила и тя , като Николета копира и краде идеи вече създадени и утвърдени от известни световни личности.... Тази и тя взела името на Victoria`s Secret Angels ще конкурира с тези 5 джуджета -кривокраки, нискодупи и дебелогъзи парцали Ангелите на Виктория ха ха ха ..Да се смееш ли да плачеш ли? Няма такава пародия! Боже, няма такъв смях!

Коментирай

me

преди 8 години

tia sa tolko grozni che plashat

Коментирай

123

преди 8 години

Цялата статия е пълна пародия и апотеоз на абсурда. Няма такова лъскане на нечий бездарен образ и неговите творения - т.н. хитови дизайнерски дрехи на още по-хитовата дизайнерка. Всеки който е разгледал колекцията на Каканашева е видял, че не струва. А моделките са... точно като Николета - отчайващи.

Коментирай

Завиждате много!

преди 8 години

Хехехе Дебелани идва от "ДЕБЕЛ", явно не знаеш. Тук дебели няма. С идеални килограми са девойките, освен последната, която е видимо анорексична и наистина май така се казваше. Майка ти е дебела сигурно на теб.

Коментирай

1221

преди 8 години

Когато некадърни и тъпоумни "пиари" и "журналисти" се заемат да лъскат... резултатът е трагикомичен - точно като горната т.нар. "новина". Добре, че ви има, от време навреме влизам във вашето сайтче да се позабавлявам... Смешници.

Коментирай

Не мисля така

преди 8 години

Така като гледам, единственият ДЕБЕЛ тук си ТИ, прасчо;)))))) Щом тези ти се виждат с "идеални килограми" ахаххахахахах "Анорексичка" казваш ахаххахаха явно имаш някакъв проблем със зрението, или просто си 120-килограмов, разплут шопар, за който е напълно нормално по списанията да се показват и дават за пример момичета с видимо непропорционални и затлъстели тела! Това ли е видът, който трябва да има един модел??? Що за занижени изисквания са тези???? Определено камерата не обича тези момичета, препоръчително е да спрат да изтезават бедните фотографи..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.