Ето ги първите снимки от сватбата на Диана Найденова! (Вижте приказната й любовна история)

9141
26 Октомври 2013, 12:00


Журналистката Диана Найденова за две седмици намаза и с нов мъж, и с нова работа, разбра HotArena.net.

 

Точно в 11 часа и 11 минути радио и телевизионната водеща каза „Да!“ на 40-годишния Мирослав Войников. Съвсем традиционна сватба – бяла рокля, всичките му обичаи и шаферки.

 

На 11 октомври кметицата на София Йорданка Фандъкова бракосъчета двамата влюбени в Столична община. За да излезе малк от нормите, освен, че попита младоженците дали се взимат, тя запита й дъщерята на Найденова дали дава майка си, пише в. „Всеки ден“.

 

След успешно преминалата церемония, сватбарите се запътили на пир в столичен ресторант. Едва тогава притесненията на Диана тотално се изпарили. Дори споделя, че освен порция със сьомга, е изяла и цяла чиния с телешко.

 

„Любовта е всичко“ – този надпис е красял тържествената торта. Журналистката не пропуска да каже, че мъжът й ще е водещата фигура в брака им, тъй като е успял първи да я настъпи.

 

Всъщност Мирослав не е нов мъж в живота на Найденова. Те са имали 6 годишна връзка в Хасково преди 12 години. За съжаление или не, водещата е решила да гради кариера в „Дарик“ радио. По стечение на обстоятелствата се мести в София на хубава работна позиция, а на Войников казва временно „Чао“.

 

Любовта им обаче е останала непокътната през времето. След цели дванайсет години те отново успяват да бъдат заедно.

 

След като премина през ефира на БТВ и ТВ7, Диана от утре ще води рубрика по НОВА ТВ във „Всяка неделя“ с Кеворк Кеворкян.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
в
преди 2 години
0
Свинята здраво се угоява! Замязала е на носорог с тоя обърнат нос! Слагаше се на кого ли не!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени