Ето го бащата на бъдещото бебе на Биляна Гавазова

3434
21 Декември 2014, 15:00


Биляна Гавазова най-после сама призна, че е бременна, след като от известно време новината се върти като слух, узна HotArena.net.

 

“Това, което се случва е, че очаквам първото си дете”, каза тя в "Тази неделя".

 

“Много се вълнувам, това е голяма радост в живота ми, променям се, сподели тя. Ние с моя човек Тодор сме много щастливи заедно и винаги сме искали да имаме дете, щастливи сме, че господ ни дари толкова бързо с тази новина, допълни тя. В ефира се включи и бащата на бебето - Тодор Христов. Живот и здраве, очакваме бебето напролет”, каза с усмивка той, цитира blitz.bg.

 

Малко ще ми е мъчно за екипа, когато изляза по майчинство. Някои колеги вече ме пипат за късмет, казва водещата.

 

Тя сподели, че е забавление да работи с Антон Хекимян, който бил страхотен работохолик и дори му се чудела откъде този "пауър". Ранното ставане преодоляла с това, че работи с кеф.

 

Близки сме с екипа ни, вижда се и отстрани, че сме много сплотени. Като пъзел сме, всяко едно парченце допълва общата картина, посочва тя.

 

Гавазова издаде и някои скрити от зрителите пакости, които вършат зад кадър двамата с Антон. Пием кафе сутринта и си слагаме чашите под масите, близо до краката и по време на интервюта - дали от вълнение или от друго, ритваме без да искаме чашите и кафето се разлива, признава гафовете Биляна.

 

На Коледа тя ще е заедно със зрителите на bTV, докато Антон е при родителите си в Стара Загора и си почива.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени