Ето го дома на Диляна Попова! Моделката живее в маломерен апартамент, два пъти я обират! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/eto-go-doma-na-diliana-popova-modelkata-jivee-v-malomeren-apartament-dva-pati-ia-obirat HotArena.net
Ето го дома на Диляна Попова! Моделката живее в маломерен апартамент, два пъти я обират! (СНИМКИ)

Диляна Попова живее в ипотекиран маломерен апартамент заедно със сина си Борил, видя HotArena.

 

Това е моминското й жилище от 50 квадрата, където моделката се връща да живее, след като с Асен Блатечки се разделят окончателно.

 

Въпреки че Блатечки бил затрупан с ангажименти и нямал никакви финансови проблеми, Попова продължавала сама да изплаща вноските по кредита си. Поради липса на мъжко присъствие в дома си, Диляна разчитала за всичко на своя приятел от ученическите години Пепи, който живеел три етажа над нея, пише \"Уикенд\".

 

Тъй като Диляна вечно била на диета, за да поддържа перфектна форма, единственото, което можело да се открие в хладилника й, били съдове с храна от „Детска кухня” за бебето Борил.

 

Миниатюрният хол и кухнята на Попова са слети в едно помещение. Точно до полупразния й хладилник, тя е подредила религиозния си кът, в който на почетно място е Библията. В съседство с набожните предмети е сложен кръгъл аквариум със златна рибка.

 

Най-интересната част в жилището на синеоката красавица, е нейната тераса. Попова обитава нисък жилищен етаж и още като новодомка домът й бил ошушкан от крадци цели два пъти. Наглите обирджии прескочили балкона и задигнали нейния телевизор и лаптоп.

 

Те отмъкнали дори кафе машината й, затова Диляна правела сутрешното си кафе в джезве на готварската печка. За да се спаси от набезите на апашите, отново по идея на комшията Пепи, манекенката заградила терасата с телена ограда. Опасаният с мрежа балкон й навявал асоциации със затвор, затова красавицата закачила по металните пръчки разноцветни цветя. Така гледката й станала доста ефектна.

6 Коментара

Vi

преди 8 години

e i nali se ojeniha za6to taka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

кати

преди 8 години

Маломерен,но чист,използваем апартамент,в който личи,че има живот! По красиви ли са палатите,в които няма живот,топлина,в които кухнята е само за да се показва,и да се правят селфита!Нищо не се използва,просто защото......ами никой не знае кое за какво е.......ахаххаха!! Браво Диляна,отгледай Борил,спокойно и здраво дете!Успех в живота и много търпение!

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Тези снимки са от едно предаване много преди да забременее.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Естествено, че палатите са по-красиви. И не се самоутешавай и самозаблуждавай, че е по-хубаво да живееш в малка кутия от обувки с врата и че всички палати са бездушни и без топлина и живот. Това са глупости, които бедните и лишени от вяра за бъдещето хора си внушават, за да приемат по-лесно съществуването си, но така само изглеждат още по-тъжни и отчаяни, та дори и злобни.

Коментирай

кати до ъ

преди 8 години

Визирах нечии палат,но запознатите само,ще се сетят за какво говоря! Не говоря за всички красиви и подредени големи домове! Всеки живее в такъв дом,какъвто може да си позволи,но това,че някои от домовете са малки,не прави хората в тях злобни и комплексирани! От твоя коментар по скоро,ми прозира мъничко злобица и завист,а кой знае,може и комплекс.........ахаххаааа! Ако си мислиш,че не съм на ясно как се чувства човек и в малко и в огромно жилище.........ами съжалявам,ама грешиш!

Коментирай

Tia

преди 8 години

Браво,Диляна.Смело напред.Тази статия е писана от завистливо и тъпо същество.Диляна е прекрасна,дали е на диета,тя си знае-важното е ,че изглежда и се държи като истинска дама!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.