Ето го и отговорът! Алисия показа щедро силиконови гърди и зърна (Видео без цензура)

https://hotarena.net/laifstail/eto-go-i-otgovorat-alisiia-pokaza-shtedro-silikonovi-gardi-i-zarna HotArena.net
Ето го и отговорът! Алисия показа щедро силиконови гърди и зърна (Видео без цензура)
Алисия отвърна по подобаващ начин на слуховете, че е останала без гърди, видя HotArena.

Певицата сега е на скъпарска почивка в Марбея и вероятно в момента подготвя поредната уникална селфи фотосесия, с която да залее феновете си. Преди това обаче, Алисия публикува видео клип от свое участие в чалга клуб. С него тя категорично атакува и разбива на пух и прах слуховете, че е останала без силиконовите си бомби.

Няма гърди ли? Има и то в изобилие, личи от горещите кадри. И не само това, ами и Алисия уж неволно, за пореден път си показа зърното.

Тези номера са запазена марка на популярната освен с певческия си талант, но и с изключителна скромност звезда. Почти няма участие, на което Алисия да не развее пищно деколте за радост на феновете си. „Неволните“ й гафове са безкрайни. То не бяха паднали презрамки, не бяха сутиени. Но в това няма нищо лошо! Кой не се радва на красивото.

Насладете се и вие на тази гореща гледка...


12 Коментара

hkhiihihi

преди 7 години

щедро ще ги покаже, иначе няма кинти-минти за парцали и почивки

Коментирай

dali nqma

преди 7 години

dali nqma nqkoq plasti4na operaciq na polovite si organi, da ne kaja na pu.kata

Коментирай

калина п.

преди 7 години

Алисия-певчевски талант(та тя мяука само),звезда-та тя е известна само с личния си живот.Скромност та тя неспира да парадира.Каква красота излъчва пласмасовата й муцуна?Егати насладата,добре,че е тъмно ще изкара акъла на хората.

Коментирай

Дени

преди 7 години

Хотарена, насрахте се, бре. Толкова ли няма за кой друг да пишете? Плюете Алисия, хвалите Николета. В тоя сайт само за фолкпевици и певци и плеймейтки пишете. Дупер скучно и тъпо. И между другото - Алисия изглежда супер. А тези, дето я плюят, да си ядат ушите :)

Коментирай

диди

преди 7 години

В ТАЗИ СТАТИЯ ХВАЛЯТ И ЛАСКАЯТ АЛИСИЯ ДА НЕ СИ СЛЯП.И ТЯ СИ ПОРЪЧВА СТАТИЙ,ЧЕ ТАКИВА МИЛИ ДУМИ-ЗВЕЗДА,ТАЛАНТ,КРАСОТА ПРЕДВИТ,ЧЕ ТЯ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО.

Коментирай

bokluk

преди 7 години

Na joro pehlivanov kurvata sa q klati birmata, do onq den perukata i bojinkata, utre koi znae koi oshte i tq kato preslava nimfomaniq q goni. Samo suska a neznam shto horata si mislqt che e svqsna?! Tova che kurvata nikoleta i vze valeri ne q pravi svqstna. Naprotiv, vijte i starite interviuta ot 2010-2011 g za kakva selska mastia vi govorq.

Коментирай

mai ima

преди 7 години

shte maha plavash preshlen kato mariylin manson, nqma da stane svetovnoizvestna kato nego, no nqkakva prilika imat

Коментирай

тъпунгера пак е яхнал метлата

преди 7 години

Е, теб като няма кой да те клати ще ревеш тук като вдовица за хуй, ама няма кой да се цапа с такъв боклук, като теб. Така ще си умреш , като катър без история по света никому неизвестен пръч жигосан и нещастен. Изяж се, пак нищо не можеш да и направиш! Дори праха зад гърба и няма да дишаш. Живее си живота и си прави пари“ А ти си квакай тук-квак, квак- жаба кикирица! хи хи

Коментирай

до "Диди"

преди 7 години

Застреляй се! To, Господ достатъчно те е застрелял. Kакво повече от това?

Коментирай

blq blq

преди 7 години

Прелест е за разлика от теб! Изяде се, проститутко!

Коментирай

опс

преди 7 години

Ти май съдиш по себе си!

Коментирай

айй много хард

преди 7 години

много хард, бе девойче, ще отвърна по-галантно Яз - Да ти го Туря

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.