Ето го идеалния подарък за мъжа ви, с който няма да сгрешите!

2197
08 Април 2014, 16:00


Ако се чудите в какво да зарадвате мъжа до себе си, идеалният подарък може да се окаже не скъп часовник или парфюм, а нещо съвсем дребно с минимална инвестиция!

 

Ключовата дума тук е хоби. Всеки мъж има някакво любимо занимание – лов, риболов, определен вид спорт, гледане на мачове и пр. Точно оттук тръгнах и аз, когато направих последната изненада за мъжа ми. Той е заклет рибар и го абонирах за списание на риболов.

 

Става съвсем случайно. На връщане от работа, минах през новата будка до вкъщи – Lafka, за да купя гризинки за детето и от любимото си списание. Тогава ми направи впечатление и голямото разнообразие от издания за всяко хоби. И разбира се – рибарските! За първи път видях да се предлага толкова голям избор в будка, но явно от Lafka залагат не само на разнообразието от продукти.

 

Първоначално купих само последния брой, но продавачката беше много мила и разговорлива и ми предложи да си направя абонамент. Знаех, че мъжът ми ще се зарадва на „настолното четиво“, но не предполагах, че чак толкова ще се впечатли.

 

Когато се прибрах и му казах, лицето му грейна като на малко дете. Това за мен е идеалният подарък за един мъж – нещо, което може да развива хобито му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
преди 4 години
0
Хахахахахха, колко "добре" сте замаскирали рекламата. Браво!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 4 години
0
Пробутвайте ги тея на 5-годишните деца... ЖАЛКИ СТЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени