Ето го най-горещия списък на Преслава! За една година тя преспа с тези 6 мъже! (Имена и разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/eto-go-nai-goreshtiia-spisak-na-preslava-za-edna-godina-tia-prespa-s-tezi-6-maje HotArena.net
Ето го най-горещия списък на Преслава! За една година тя преспа с тези 6 мъже! (Имена и разкрития)
С кого си ляга най-желаната жена у нас – фолк певицата Преслава? Този въпрос не спира да вълнува феновете и чалга средите.  Само за година едрогърдата брюнетка успя да вкара в леглото си някои от най-популярните мъже у нас, като с едни гаджелъкът й бе на показ, а с други – само под юргана, научи HotArena.

Най-известната играчка в ръцете на мъжемелачката е колегата й Фики Стораро, с когото поддържа интимна афера на приливи и отливи вече близо 2 години. Изпълнителите консумират приятелството си в спалнята не много редовно и без да се ревнуват. Според мнозина и дума не може да става за сериозни отношения помежду им, по-скоро е приятелство с консумация.  

Любов на показ изживя певицата в края на изминалата година, когато пред очите на цяла България завъртя главата на актьора Станимир Гъмов. Неочакваната комбинация от чалга и култура се оказа добра, тъй като, макар вече разделени, до ден днешен фолкаджийката и театралът поддържат добри отношения.

След разлъката с Гъмов пайнерската дива се озова в леглото на баровец с нелицеприятния прякор Недко Сланината. 24-годишният милионер е наследник на месарски бос от Варна и благодарение на състоянието си лесно успял да свали певицата, но не задълго. Добричлийката би шута на дебелия бизнесмен малко след като влезе в предаването „Като две капки вода“. В него срещна нова любов – Калин Врачански. Макар актьорът дълго да се дърпал на певицата, помежду им все пак имало искра, която обаче бързо прегоряла.

Неотдавна Преслава успя да се забърка в афера и с друг несъвместим с жанра й мъж – Орлин Павлов. Близки до певеца обаче са категорични, че чалгата не му е фетиш, заради което скоро след като го заби, Петя отново остана сама и бе спрегната за любовница на Ники Михайлов. 

6 Коментара

дябеда

преди 7 години

да бяха само 6, китка

Коментирай

хаха

преди 7 години

Хахаха колко сте зле.Тръгнали да си правят новина от някакви простотии , които дори не са верни.Не всеки с който си направи селфи и е гадже или е спала с него.Що ли не броите на Гни лото забежките или вече нея никой не я иска? Хахаха злетаци

Коментирай

ти да видиш!

преди 7 години

И така от всичките изброени нито с един не е спала. А вие си я прекарвайте с когото се срещне и размине. Тъпи клюкари, злобни нещастници и неграмотни драскачи.

Коментирай

ххл

преди 7 години

Е, ДА ДЕ, И ДА НЕ Е С ТЯХ С ДРУГИ, ВСЕ НА УЙ СЯДА

Коментирай

бай Тошо

преди 7 години

Стига сте се заяждали. Грешно е заглавието. Не се казва с кого е спала, а с кого се е ЕБАЛА. Те са много повече.... Тя вече се е разшлякала и пляска като ходи....

Коментирай

xxl

преди 7 години

absolutno to4en komentar

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.