Ето го най-щастливото семейство в държавата! ПЪРВИ СНИМКИ на Радина, Деян и бебето

4714
12 Юли 2016, 09:38


Деян Донков и Радина Кърджилова се преродиха с раждането на своето първо бебе. Малкият Христо, който е само на 3 седмици, като че е решил всички проблеми на родителите си със самото си появяване на бял свят. Времето, в което двамата се караха и дърпаха по улиците, вече е в историята. В момента те са на върха на щастието, не спират да се усмихват и да се държат за ръце, видя HotArena.

Актьорското семейство бе засечено първо от папарак на „Всеки ден", докато разхождаше новороденото си бебе по централните софийски улици през уикенда. Доскоро нетипично за двамата родители, те изглеждаха спокойни и доволни от живота. Ако преди време Радина най-често изглеждаше нацупена и страдаща, сега цялото й лице излъчваше щастие. Деян пък, който преди раждането на детето най-често бе нервен в присъствието на половинката си, с която постоянно се караше, сега също бе усмихнат, спокоен и очевидно щастлив.

Семейството се премести в ново, по-широко жилище, малко преди раждането на бебето. Обективът на „Всеки ден" ги фокусира около 7,30 часа вечерта, когато излязоха да разходят детето по хлад. От пръв поглед личеше, че Радина е свалила доста от натрупаните по време на бременността килограми, които и без това не бяха много. Все още има коремче, което обаче сигурно също скоро ще се прибере. „До месец-два няма да личи, че е раждала", коментираха хора по улиците. От наедрелите й гърди изглежда, че има доста кърма и детето най-вероятно не е на изкуствено хранене.

Кърджилова очевидно няма много време да се гласи, защото се беше облякла в съвсем обикновена червена рокличка и бе обула удобни гуменки, както правят повечето майки на новородени бебета. Красивата актриса не носеше никакъв грим, но всички, които я видяха, прецениха, че усмивката й е по-добро разкрасително средство от макиажа.

Деян Донков също не се беше престарал с тоалета, като дори бе пропуснал да сложи колан на панталоните си, какъвто му е нужен, тъй като явно и той е заслабнал. Това му изигра лоша услуга, когато реши да напазарува в кварталния магазин плод-зеленчук. Актьорът се наведе, за да избере плодове, при което панталоните му се смъкнаха и на показ излязоха задните му части.

Много от минаващите край двойката извърнаха очи от неудобство, но самият Донков така и не си даде сметка за гафа. За него не разбра и Радина, която през цялото време оглеждаше витрината и спокойно си почесваше лявото бедро, друсайки бебето в количката. Това бе един от редките моменти, в които тя се докосна до количката. Почти през цялото време привилегията да я тика бе отстъпена на татко Деян. Очевидно защото вече има опит с големия си син от актрисата Анастасия Ингилизова, а може би и заради неравните софийски улици и тротоари, актьорът бе поел в свои ръце тази нелека за родните майки задача.

От папарашките снимки на „Всеки ден" се вижда, че двойката май предпочита да разхожда детето в кошчето за кола, вместо в коша за новородени. То е по-компактно и удобно за пренасяне, а за толкова малко бебе е без значение кое от двете ще бъде избрано.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
майко мила
Преди 1 година
0
големи критици, вие сигурно сте най-големите трезвеници, аман от моралисти и принципалисти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Maca
Преди 1 година
-2
На втората снимка му се вижда гъза!!! Ужас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-2
Тия двамата са пародия на хора и от там,пародиино семейство. Гледайте им сеира след няколко месеца.........пиянство,трепане и още нещо. Бях склонен да съжалявам Радина,но явно и тя както много други в тези среди ,е една празноглава мазохистка.Желая на детето безоблачно детство,в което с тези родители и за съжаление,силно се съмнявам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!?
Преди 1 година
-4
"Ето го най-щастливото семейство в държавата! " Доста гръмко заглание! За мен и двамата са посредствени, алкохолизирани човечета, а и това че имат дете какво и други хора и животни се размножават? !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени