Ето го новия банкомат на Луна! Певицата завъртя главата на турски милионер

4150
03 Октомври 2016, 17:00


Фолк певицата Луна сензационно показа новия мъж до себе си, появявайки се на откриването на столичен чалга клуб, видя HotArena.

Блондинката представи на всички 56-годишният Али Алтъ, който е до нея от няколко месеца. Появата на Луна беше изненада за всички гости в клуба, тъй като след смъртта на майка си отказваше дори и платени ангажименти. Малко преди да почине майка й тя се прости и с дългогодишния си приятел Мехмед Трапджъ, който през последните 20 години бе нейната златна кокошка.

Малко след смъртта му тя започва връзка с партньора му Али Алтъ, който има строителен бизнес за милиони в Турция. От няколко месеца фирмите му кандидатстват за строителство на родни пътища с евро пари. На този етап турчина и Луна се виждат по няколко дни в месеца, когато пътува по бизнес дела в България.

Мюсюлманинът отсяда в шикозния мезонет на певицата, където тя разполага с готвачка, чистачка и икономка. Именно Али е новият банкомат за певицата, която няма никакви ангажименти и свързва двата края, разчитайки на щедро спонсорство от турчина, пише „Таблоид“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени