Ето го палата на генерал Атанас Атанасов! (СНИМКИ)

3150
25 Февруари 2015, 12:40


Генерал Атанас Атанасов е горд притежател на огромна къща в с. Лисичево, разбра HotArena!


Населеното място, разположено в пазарджишка област, е известно като Малката Москва. В него се закътан палатът на депутата от Реформаторския блок, който пък е построен от бившия служител на ДС Иван Иванов.


Борещият се за демократични ценности - Атанас Атанасов, който заяви, че иска да реформира и в МВР, и в спец. службите, често използва инсинуации, за да манипулира информция или хора.


В. "Галерия" предполага, че генералът е черпил вдъхновение от Иван Иванов, когото в Пазарджик сочат като сатрапа на интелигенцията.


За него се говори, че по време на службата си е почернил хиляди български съдби.


Като бивш служител на ДС той се ползва с чадъра на служителите на реда. Иванов развива успешен бизнес с охранителни фирми, действащи на принципа на мутрите - "ако не дойдете вие, ще дойдем ние".


Още когато Атанас Атанасов е шеф на НСО, Иванов открито парадира с дружбата по между им. Генералът пък му осигурявал протекции да мачка бизнеса и да прави пари.


За благодарност впоследствие Иван Иванов връща жеста на авера си, като участва в схеми за осигуряване на необходимия брой гласове.


снимки: "Галерия"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени