Ето го палата на Сашо Майонезата (Въоръжени мутри пазят милионера и Елен Колева)

6364
22 Април 2014, 13:00


Бившият на актрисата Елен Колева – бизнесменът Александър Найденов се шири в четириетажен дворец с пет метра дувар отпед в Пловдив. Майонезеният бос издигнал палат за чудо и приказ в родния си град, но рядко се мяркал из него, най-много една- две седмици в месеца, научи HotArena.net.

 

За сигурността на жилището, както и за безопасността на самата Майонеза, се грижи въоръжена до зъби охрана и едно куче, чиято порода обаче е странно подбрана. „Всеки очаква да види вътре  някой доберман или питбул, а всъщност се разчита на едно чао-чао, доста добричко и мило”, разказаха съседи на Найденов от пловдивската квартал „Южен”, познат и като „Кичук Париж”, пише в. „Всеки ден“.

 

Те споделят, че богаташът е доста добър и отзивчив и никога не правел шумни или арогантни събирания, нито пък блокира движението по тясната уличка като паркира всякакви лъскави возила пред имота си.

 

 Самата къща разполага със свой собствен подземен гараж и огромен двор, в който според по- наблюдателните съкварталци на Сашо Майонезата има всякакви неща: огромен басейн, отлично поддържана морава, дори собствено кафененце, което работи само за Александър Найднов и неговите авери. Оградата обаче е толкова високо, че никой не може да надникне вътре, освен ако не разполага с бинокъл и не се е качил на високо място.

 

Александър Найденов предпочитал да изкарва времето си за почивка в имота и рядко използвал неговата пищност за среща с бизнес партньори. Преди водил там и Елен Колева. Двамата са усамотявали в къщата, заобиколена от зеленина, и не излизали от там с дни. Понякога само можело да бъдат забелязани на огромната тераса на покрива да се излежават на шезлонги и да си правят барбекю.

 

Според запознати откакто се разделил с половинката си, Майонезата все по-рядко се отбивал в пловдивската си къща, защото му навявало много спомени от връзката му с актрисата. Въпреки това когато си идвал, не пропускал да се срещне с най-близките си приятели. В града под тепетата Найденов имал своя вярна компания, с която играел покер и карти.

 

Автомобилния парк, скрит зад високата ограда, бил за чудо и приказ. Сашо Майонезата кътал всякакви тузарски автомобили и заради това разчитал на СОТ и няколко души охрана, които били готови да си дадат живота за бизнесмена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени