Ето го рекорда! Алисия с лице за 50 бона, корекциите започват да й пречат! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/eto-go-rekorda-alisiia-s-lice-za-50-bona-korekciite-zapochvat-da-i-prechat HotArena.net
Ето го рекорда! Алисия с лице за 50 бона, корекциите започват да й пречат! (СНИМКИ)
Редакторска плесница

 

Ако всяка фолк певица се хвали с поне една пластична корекция по тялото си, то Алисия чупи рекорди.

 

Пластиките на певицата възлизат на „скромната“ сума от 50 бона, а резултат, е, че фолк дивата успя да се мумифицира за години напред, при това едва на 30, узна HotArena.

 

С едно лице накъде?

 

Факт е, че фолк певиците пробиват предимно с визия, понеже откъм глас трудно го докарват. И за да са интересни на аудиторията, полагат огромни усилия за външния си вид. През годините смени няколко визии и си направи куп пластични операции, за да отговаря на всяка една от тях.

 

На старите й снимки можете да видите сами - гърди като на Дженифър Лопес, коса, ала „Виктория Бекъм“, прическа в стил „Мерилин Монро“ - корекциите нямат край.

 

Нос, устни, скули, чело, брадичка и най-вече всяка гънка около очите се изпъна. Последната й прищявка са зъби като на холивудска дива, за които плати астрономическите 30 бона.

 

Трай, бабо, за хубост!

 

В случая с Алисия, търпението, с което певицата се подлагаше на операция след операция, не е особено възнаградено. Пластични хирурзи коментират, че тя е ходеща визитна картичка за професията им - скули с импланти, бръчки с инжектиране на киселина, устни с колаген, по-фин нос и разбира се задължителния бюст със силикон.

 

Лице назаем

 

Въпреки че инвестира повече от 50 000 лева в новото си лице, Алисия не изглежда по-добре, от която и да е средностатистическа българка, след посещение на салон за красота. Нещо повече — певицата няма нищо общо с предишното си „Аз“, нито с миловидната Ася, която всички познаваха и обичаха.

 

Запознати коментират, че хирургическите интервенции, които си направи отсега, утре-другиден ще я карат горчиво да съжалява. „Тя ходи с лице назаем. Нищо чудно някой ден да започне да се разпада“, пишат нейни почитатели в мрежата.

 

М. Грозева

21 Коментара

ANA

преди 9 години

Със сигурност изглежда по-добре от Николета!

Коментирай

Анке, Анке

преди 9 години

Защо на черното бяло казваш, не е хубаво човек да си криви душата

Коментирай

tctc

преди 9 години

Ei ne ostavihte jenata na mira tq ako e poharchila 50 000 za operacii, to vashta rabotodatelka sigurno e poharchila 100 000 s tazi razlika,che Alisiq si plashta sama operaciite,a na Nikoleta i gi plashta onq balak maja i,koito zaradi neq otnasq dosta kritiki i podigravki.Ot snimkite ne Ni lainoleta lichi ,che i tq si r pipnala tumbestoto nosle,ustnite,skulite i mai i klepachite sa i poizdarpani malko vpovechkp nagore. I vejdichkite narisuvanli i kosichkata prisadena palna karikatura prilicha na onazi jena ot semeistvo Adams nemoga se setq za imeto.

Коментирай

123

преди 9 години

На третата снимка ясно се вижда, че скулите ѝ са такива каквито са и сега, друг е въпросът, че на мен лично не ми харесва начинът, по който си ги подчертава, вероятно и затова масово всички мислят, че има филъри.

Коментирай

123

преди 9 години

Мортиша! Само, че тя слънце не е виждала, камо ли солариум!

Коментирай

офффффффф

преди 9 години

Ама вие защо сравнявате трабанта Лозанова с мерцедеса Алисия хихихих. Пак поръчкова статия от Лайнолета ,ама на теб какво ти влиза в работата бе жено изтормозена за колко са и операциите, парите са си нейни ,не като теб да чакаш на подеяние от мъжа си, за да си правиш корекциите, не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Алисия дори финансово.

Коментирай

vrg

преди 9 години

Ужас!!

Коментирай

nai nakraq

преди 9 години

yes babyyyy ot koga tarsq tezi snimki na krokolisia,no tq staratelno se e postarala da zali4i vsi4ko ot minaloto si.eto q baba asq v palniq i blqsak,grozna,pap4iva i zabata.i ne mi prikazvaite kakva bila Nikoleta.Bila e cvete pred tazi mumiq.Malko popalni4ka,s hubavo lice,sladko nosle i puhkavi ustni,4arovno devoi4e,a tazi tuk metla vsi4ki mogat da q vidqt na kakvo e prili4ala.otvrat si babo asio.

Коментирай

vapros

преди 9 години

zashto ne moga da glasuvam?

Коментирай

potres

преди 9 години

toku 6to popadnah na edno intervu vav ypu tube s alisia.kakvi sa tezi pozi,kakvi sa tezi mutri,4upene na stoiki.golqma poziorka,da ne govorim za liceto i.groteska.golqma usta,edva q zatvarq,podpuhnala,abe obezobrazena.kakvo si e storila tazi jena?

Коментирай

hi4 ne e za smqh jenata

преди 9 години

lele napravo e strashna.osobeno na snimkite po sredata.

Коментирай

офф

преди 9 години

Абсолютна чаровница си е, и е била..има доста клипове от миналото, не само музикални, но и в "Сладкото шаранче", още една скрита камера, гостуването и при Сечкова, Иман и Андрей, при "съпругите" Вихра и Мая и др .И в крайна сметка тя е певица, не модел, та да се коментира чак с такива подробности как изглежда! Тя е успешна, чаровна, умна, знае как да се държи,.докосва сърцата и предизвиква положителни емоции у хората, не се храни от жлъч и клюки, а от таланта си! Винаги е притежавала чар, талант и доброта..Е, как се преглъща това от един прост, карикатурен, нищожен Клозет ? Явно никак!

Коментирай

Nike

преди 9 години

Ужаааааас! Ебахти крокозъбела!

Коментирай

аууу

преди 9 години

Аске, туй ти и си мър мамина убусницо? С тез криви зъбета, пъпчиво лице и бръчки. Направо си бонбон! Още от тогава гледам не наблягаш на личната хигиена. Косицата ти ако я изстиска човек олио ще пусне. Иначе очилата са убиец. По циганските сергии се продаваха по едно левче. С усет към модата от едно време си. Не българска, а СВЕТОВНА модна икона! Викито Бекъм пасти да яде!

Коментирай

ами

преди 9 години

Само мургавелковци са запознати какво има на циганските сергии! Алисия е готина, българка е, не е била в "модни" агенции зад граница, които да я пращат като ескорт( а тя да твърди, че е "моделства"), за да обслужва сексуално клиенти, така че само може да се гордее със себе си и с успехите си, които не са измислени (от Гошко Неделчев ), а съвсем заслужени и реални!

Коментирай

jeersy

преди 9 години

Ето я баба ви крокозъбла в целия си блясък. Натурална хубавица. Не че сега с лице на заем е по стока. Аз за тая гавра която си е направил хирурга и не давам и 50 стотинки. А тя милата се излъгала с 50 хилядарки. И то за какво? За лош вариант на Майкъл Джексън. Боже опази...

Коментирай

ами

преди 9 години

Като гледаме травеститският профил на Никлозета на стадиона( вж. инстаграма на "Ни Лозанова") с отвратително щръкналата долна устна – груб, мъжествен, налудничав...и ако погледнем нежната, одухотворена, излъчваща доброта Алисия, извода е само един – Алисия винаги е и ще е по–по–най и никакви комплексирани "журналисти", сводници, мангали и проститутки не могат да променят това!

Коментирай

Ай

преди 9 години

Четейки съседната статия за хакнатия профил,помислих че става въпрос за грозната ви списвачка.

Коментирай

hohoho

преди 9 години

Оле каква евтина селска проститутка е била баба ви Ася. Ахахахахаха смея се с глас. Сигурна си умира от срам като попадне на нейна снимка от преди операциите. Добре че надува кавали за да спечели парички за клъцни-срежи. Ох честно ви казвам, не мога да спра да се смея.

Коментирай

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

преди 9 години

gluposti

Коментирай

u

преди 9 години

prostotija kak ne se otrovihte ot zloba

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.