Ето го внучето на Миглена Ангелова (СНИМКА)

10307
31 Май 2013, 13:38


 

Цели четири месеца водещата на „Открий себе си“ и „Съдът влиза“ Миглена Ангелова криеше внука си. След като се разчу обаче, че е станала баба водещата сама показа внучето си Деймиен, разбра HotArena.net.


48-годишната мъжемелачка има 4 деца и цели 4 брака зад гърба си. Преди 7 месеца водещата стана и баба, но дълго време пазеше новината в тайна.


Самата Миглена споделя, че причината за това не е, че все още се смята за твърде млада. Тя просто се опасявала, че новото й социално положение може да повлияе на романтичните й връзки и избягвала да се хвали.

През ноември миналата година най-голямата й дъщеря Дора я дари с внук, който носи името Деймиен Таге Томас Кристиансен. След като трите й дъщери отпрашили да живеят в различни краища на света, Миглена останала да живее в апартамента си в столичния квартал „Гео Милев” само със сина си Илия.


И тъй като дъщеря й Дора от години живее в Дания, щастливата баба е доволна, че помага само от разстояние и не й се налага да дундурка внучето си постоянно.

„Когато той се роди, бях за около месец в Копенхаген. Съвършено не приемаха моята организация и крайност в това, че всичко трябва да се глади. Виждам, че детето не боледува, оцеляват, живеят добре…”, споделя Миглена.

Ангелова е изключително доволна, че дъщеря й най-после се е кротнала и свила семейно гнездо. Преди 5 години Дора нашумя покрай флирта си с певеца Крум.


Връзката им обаче бързо се разпадна под натиска на властната Миглена. След това дъщеря й замина да учи египтология в Копенхаген и се установила там.

Другите две дъщери на Ангелова–близначките Стефани и Адриана учат политология в Неапол. Момичетата спечелили стипендии за добър успех и са на пълна самоиздръжка, хвали се майка им, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени