Ето я Галена де Вил! (Певицата копира злодейката от „101 далматинци“)

https://hotarena.net/lubopitno/eto-ia-galena-de-vil HotArena.net
Ето я Галена де Вил! (Певицата копира злодейката от „101 далматинци“)

С новата си фотосесия Галена отново се постара да бъде мега актуална, узна HotArena.



Певицата не заложи на ултрамодерните зелени и сини нюанси в косите, а се издокара с черно-бяла грива, досущ като Круела де Вил от детското филмче „101 далматинци”.



Поразителната прилика между двете бе подсилена и от дългата кожена наметка, която пада върху извивките на Галена. Според феновете на звездата новият й стайлинг е изключително актуален и новаторски и нищо чудно конкуренцията скоро да започне да я имитира, пише „Всеки ден”.



Разбира се, Галена не открива топлата вода. Много преди нея в черно и бяло са се боядисвали Скарлет Йохансон и колежката й отвъд океана Майли Сайръс.



Снимката дори бе споделена в личния профил на дизайнера Филип Плейн, с чийто дрехи е облечена певицата, а случайно или не фотосите се появиха точно по време на краткия му престой у нас.

 

10 Коментара

Поли

преди 8 години

Значи щом си е боядисала косата в тези два цвята копира? Еми значи целия свят копира пърите руси жени, първите кестеняви, първите розови коси. Изобщо общото между двете снимки са цвета на косата. Кога ще се научите кое се нарича копиране и кое следене на модните тенденции. Иначе определено е новатор, когато хем следи модните тенденции, хем е различна. На мен много ми харесва с тязи визия.

Коментирай

Lora

преди 8 години

На мен пък ми ВТРЪСНА от фолкаджийки и от цялата тази ЧАЛГА зараза, която опропасти България и я превърна В "ДЪРЖАВАТА НА ПРОСТИТУТКИТЕ"! Вчера правиха свирки под масите , днес носят маркови дрехи и са модни икони! Те си знаят как са си изкарали парите! Лайното и със златен прах да го посипеш, отдолу все ще си остане лайно! Помня как всичко живо имаше в телефона си , онова клипче във ваната! Ееееее, сори, ама за мен Галя не може да бъде пример, идол и модна икона.... Не и в този живот!

Коментирай

*

преди 8 години

То да беше само тя. Направо да я цунеш, но станаха толкова много, че май вече няма оправия. Чалга-Плеймейт-Пластмаса, ето това май скоро ще започне за го пише на герба на Републиката!

Коментирай

Таня

преди 8 години

Ей ще се пръснеш от злоба!!!!!! Галена е,била е и ще бъде модна икона, най-добрата певица и моден и музикален лидер винаги!!!!!

Коментирай

Да бе..........

преди 8 години

Таня,ясно е, че си от фен клуба на Галена,ама ай моля те де!То не бе модна икона,то не бе славей сладкогласен,,,,нааай най!!И кога стана модна икона,като си напълни джоба с парите на мъжа си,кога стана толкова сладкогласна,като грачеше като гарга...........аххаххааааааа!!! Пожар,по-голям пожар.......най-голям пожар,ииии какво получаваме-Фолк певачки!

Коментирай

.

преди 8 години

Айде, айде.. Това вече е ЗЛОБА. Явно си някоя задръстена, затлъстяла самотна жена, която сега злобее срещу Галена. Галена винаги се е обличала марково, дори в началото на кариерата си. А пък за глас не може да се спори, защото е факт, че тя е от малкото пеещи певици. Това няма как да се оспори. А дали мъжа и пълни джобовете или сама си ги пълни е спорно. Тя е певицата с най-много учатия, най-висок хонорар и в последните години им е най-добрата певица в Пайнера.Така че не злобей!

Коментирай

1.

преди 8 години

Уникална е Галена, пръснете се от злоба ;)))))

Коментирай

2

преди 8 години

Актуална е Галена, но чак модна икона, и чак най-гласовитата певица.... това е абсурдно твърдение, на хора нищо не разбиращи от музика. Не ставайте смешни, моля ви!

Коментирай

ах, злоба и завист!

преди 8 години

КОПИРА ИЛИ НЕ, ФИЛИП ПЛЕЙН НЕЯ ИЗБРА ЗА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА БУТИКА МУ В БЪЛГАРИЯ. "Госпожа Божинова" остана само изтривалката, каквато винаги е била и ще си остане.

Коментирай

ах, смях

преди 8 години

Тази пък, колко е вътре в матрицата! Чак пък и в какви филми разправя---задръстена, затлъстяла , самотна жена" Абе ти наистина ли? Я, си представи , че човека отгоре е мъж и манекен? Как разбра каква е и как изглежда? Бая си филмирана , че и проста!Галена си е, Галена! Като всички актуални и модерни за в момента фолк певици. С нищо не е повече от някои други....Другото е твое мнение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.