Ето я жената жираф! (19-годишна Людмила смайва с половинметров врат)

4664
07 Август 2015, 13:40


Най-известните в света с изкуствено удължени вратове са коренните жителки на Мианмар, които и до днес наслагват метални обръчи един върху друг, за да изкривят гръбначните си стълбове и да отделят главата от тялото.

 

В света обаче има момиче, което смайва света с естествено дълга шия, узна HotArena!

 

Това е 19-годишната Людмила Тиченкова от Украйна, която има половинметров врат, с който прилича повече на тревопасното африканско животно, отколкото на млада секси мацка, каквато всъщност е, пише „Всеки ден“.

 

Още на 10 години родителите й забелязват, че е много по-висока от останалите й връстници, както и че расте непропорционално. Освен дълги крайници тя развива и особено голяма шия. Въпреки че и в източната, и в западната култура това се счита по-скоро за плюс и се отбелязва като аристократичен белег, при Людмила всъщност е тежък здравословен проблем.

 

Макар много от съученичките й да й завиждат за ръста, който на 19 години вече е 207 сантиметра, хубавицата страда от ужасни болки в целия гръбначен стълб. А необичайно дългият й врат всъщност се дължи на изключително рядък синдром – на Марфан. Представлява генетична малформация, която води до неконтролируем растеж. Често води и до други увреждания, включително деформация на лицето и гръдния кош.

 

За късмет Людмила има съвършени черти на лицето и се радва на голяма популярност сред приятелите си. Изкривяването на гръбнака й от над 30 градуса й пречи да спортува, но за сметка на това не й пречи да се снима.

 

Зад гърба си украинката има десетки фотосесии, а редовно гастролира и в телевизионни програми в Далечния изток. Людмила е любимка на китайци и японци, които не спират да се изумяват от красивата и безкрайна шия, както определят странния врат на жената жираф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени